Futbol

Alves'ten Pele'ye: Senden daha fazla kupam var!

24 Mayıs 2016 Salı 16:38 - Son Güncelleme 24 Mayıs 2016 Salı 14:50

Barcelona'lı Dani Alves: "Pele, sen kralsın ama senden daha fazla kupam var."

Barcelona'nın Brezilyalı futbolcusu Dani Alves, kazandıkları kupa sayısını kıyaslayarak Pele'ye göndermede bulundu.

Kral Kupası ile kariyerinde 32. kupayı kazanan Alves, sosyal medyada yayınladığı video görüntüsünde, kariyerinde 31 kupa kaldıran Brezilyalı efsane futbolcu Pele'yi eleştirdi.

Alves yayınladığı videoda, "Pele, sen kralsın ama senden daha fazla kupam var. İstersen beni eleştirebilirsin ama ben mutluyum. Futbolda önemli olanın sadece tarih olduğunu söylerler. O zaman her şey yolunda demektir. Sen benim hikayemi anlat çünkü futbol hakkında artık hiçbir şey bilmek istemiyorum. Artık aşçı olacağım" ifadelerini kullandı.

"Atletico'nun kazanmasını istiyorum"

Öte yandan basın toplantısı düzenleyen Alves, 28 Mayıs Cumartesi günü Real Madrid ve Atletico Madrid takımları arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finalini Atletico'nun kazanmasını istediğini belirtti.

Danei Alves, "Atletico'nun kazanmasını istiyorum ama bu, bir taraftar olarak Real Madrid'in kaybetmesini istememden kaynaklanmıyor. Atletico'nun kendisini çok geliştirdiğini ve bu düzeyde bir kupa kazanmaya layık olduğunu düşünüyorum. Finalde bir takımı tutmam gerekiyorsa bu Atletico olacak çünkü Real Madrid'in fazlasıyla Şampiyonlar Ligi kupası var" değerlendirmesinde bulundu.

Ayrıca Alves, Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi'ni kazanması halinde bile bu sezon iki kupa (Lig ve Kral Kupası) kazanan Barcelona'nın başarısının üzerinde olamayacağını savundu.

"Barcelona'da mutluluyum ama..."

Barcelona ile sözleşmesi Haziran 2017'de sona erecek 33 yaşındaki savunma oyuncusu Alves, gelecek sezon Katalan ekibinde kalıp kalmayacağının garanti olmadığını dile getirerek, "Gün gün yaşayan biriyim. Barcelona'da mutlu oldum ve olacağım. Bu kesin çünkü gönül verdiğim takım Barça ama kalıp kalamayacağımı garanti edemem" şeklinde görüş belirtti.

Sıradaki Haber
2019'a kadar Milan'da
Yükleniyor lütfen bekleyiniz