Futbol

A.Madrid takipte

15 Aralık 2013 Pazar 23:54 - Son Güncelleme 15 Aralık 2013 Pazar 23:57

Başkent ekibi, Valencia'yı eli boş gönderdi.

La Liga'da lider Barcelona ile zirveyi paylaşan Atletico Madrid, 16. hafta mücadelesinde Valencia'yı Vicente Calderon'da konuk etti.

Milli futbolcumuz Arda Turan'ın ilk 11'de yer aldığı mücadelenin ilk yarısında kötü bir performans sergileyen ve pozisyon bulmakta zorlanan Atletico Madrid, soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.

İkinci yarıda kıpırdanmaya başlayan Başkent ekibi, aradığı golü 60. dakikada buldu. Topu ağlara yollayan Diego Costa, sessizliği bozan isim olurken, ligdeki gol sayısını 16'ya yükseltti.

Bu golün 3 dakika sonrasında, son haftaların göze çarpan ismi Raul Garcia, attığı şık golle farkı 2'ye çıkardı. 74. dakikada Atletico penaltı kazandı. Topun başına geçen Costa'ya kaleci Alves izin vermedi. 80. dakikada Madrid ekibi bir kez daha penaltı kazandı. Atışı yine Costa kullandı ancak bu defa topu ağlara yolladı. Skoru 3-0'a getiren Costa, ligdeki gol sayısını 17 yaptı ve Real Madrid'in Portekizli yıldızı Ronaldo'yu yakaladı.

Arda, 85. dakikada yerini Adrian'a bırakırken, kalan kısa sürede skor değişmedi ve Ateltico Madrid, rakibini 3-0 yendi. Atletico, puanını 43 yaparken, Barcelona ile averajları da eşitledi ancak 1 gol az attığı için haftayı 2. sırada tamamladı. Valencia ise 20 puanda kaldı.

Sıradaki Haber
Leverkusen'e zirve yolunda büyük darbe
Yükleniyor lütfen bekleyiniz