Futbol

Amiens'te itirazlar sürüyor

09 Mayıs 2020 Cumartesi 12:31 - Son Güncelleme 09 Mayıs 2020 Cumartesi 12:35

Fransa Ligue 1'in sona erdirilmesiyle küme düşen Amiens'in teknik direktörü Luka Elsner, kendilerine haksızlık yapıldığını söyledi.

Mücadelelerini sürdüreceklerinin altını çizen genç çalıştırıcı, "Futbolda 10 maç çok uzun bir süre ve bu zaman diliminde birçok şey değişebilirdi" dedi.

Fransa Ligue 1'in mevcut puan durumuyla tescil edilmesinin ardından küme düşen Amiens Kulübünün teknik direktörü Luka Elsner, alınan kararla ilgili açıklamalarda bulundu.

Genç çalıştırıcı, uygulamanın adaletsiz olduğunu savunarak, "Kulüp başkanımızın alınan kararla ilgili hukuki bir başvuru yaptığını biliyorum. Bu konuda bir imza kampanyası da başlatıldı ve pek çok insan bu mücadelemizde bizi destekliyor. Yargı önündeki süreç nasıl sonuçlanır bilmem; ama biz bu konudaki haklı mücadelemize devam edeceğiz" dedi

En kötü senaryoya bile hazırlıklı olmaları gerektiğini belirten Sloven teknik adam, "Karar değişirse mutlu oluruz, aksi takdirde önümüze bakıp mevcut duruma en iyi şekilde hazırlanmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

Kaynak :TRT SPOR 

Sıradaki Haber
Arsenal ve Inter arasında dev takas
Yükleniyor lütfen bekleyiniz