Futbol

Ancelotti'den Casillas'a destek

11 Ocak 2014 Cumartesi 15:40 - Son Güncelleme 11 Ocak 2014 Cumartesi 15:51

İtalyan teknik adam, Casillas'ın futbolu Madrid'de bırakması için savaş verecek

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, İspanyol eldiven Iker Casillas'ın futbolculuk kariyerini Santiago Bernabeu'da sonlandırması için uğraş vereceğini söyledi.

İspanyol radyosu RNE'ye konuşan Ancelotti, lig maçlarında oynattığı Diego Lopez ve ile UEFA Şampiyonlar Ligi ve İspanya Kral Kupası karşılaşmalarında şans verdiği Iker Casillas arasında tercih yapmanın zorluğundan bahsederek, "Dünyanın en iyi iki kalecisi arasında seçim yapmak kolay olmuyor" değerlendirmesinde bulundu.

"Birçok maça Diego ile başlasam da, bu Casillas'ın oynayamayacak düzeyde olduğunu göstermez" diyen İtalyan teknik adam, "Kaleciler arasında rotasyon yapmak futbolda pek de arzu edilen bir şey değildir. Yine de beni anlıyorlar" ifadesini kullandı.

Casillas'ın Real Madrid'in simgeleşmiş isimlerinden birisi olduğunu hatırlatan Ancelotti, "Xabi Alonso için yaptığım gibi, Casillas'ın da futbolu Madrid'de bırakması için savaş vereceğim" şeklinde konuştu.

İngiliz ve İtalyan kulüplerinin transfer listesinde bulunduğu öne sürülen Alonso, Real Madrid ile sezon sonunda bitecek sözleşmesini hafta içinde iki yıllığına uzatmıştı.

Sıradaki Haber
FIFA'dan 'eşcinsel futbolcular'a destek
Yükleniyor lütfen bekleyiniz