Futbol

Arda Atletico Madrid'den ayrılıyor!

03 Mart 2014 Pazartesi 14:21 - Son Güncelleme 03 Mart 2014 Pazartesi 16:11

Milli futbolcu Arda Turan için çok ciddi bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Galatasaray'dan yaklaşık 13 milyon Avro'ya Atletico Madrid'e transfer olan Arda Turan'ın 3 seneye yakındır forma giydiği Atletico Madrid'ten ayrılmak üzere olduğu iddia edildi. Birçok kez adı büyük takımlarla anılan milli futbolcunun yaz transfer sezonunda büyük olasılıkla takımdan ayrılacağı ifade ediliyor.

Kulüp kaynakları doğruladı

Eurosport'un haberine göre Galatasaray'dan Atletico Madrid'e transferi büyük ses getiren Arda Turan, sezon sonunda takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

Transfer sezonu başında adı birçok takımla anılan Arda Turan için kulübü Atletico Madrid, yıldız futbolcuyu elinde tutabilmek için oyuncunun sözleşmesini uzatmış hatta oyuncunun sözleşmesine bir de serbest kalma maddesi eklemişti. Bu maddeye göre Arda'nın serbest kalması için 42 milyon Avro'luk bir bedel öngörülmüştü.

''Bu sefer tutamayacağız''

Dün Atletico Madrid maçında gösterdiği performansla yine dikkatleri üzerine çeken Arda için İspanyol basın mensuplarının Atletico Madrid yöneticileri ile görüşmelerde bulunduğu ve yöneticilerin, 'Arda'ya gelen birçok teklif var ve bu sefer onu tutmamız çok zor ' dediği ifade ediliyor.

Milan istiyor

Arda Turan için Milan'ın ciddi şekilde ilgilendiği ve büyük olasılıkla sezon sonunda Arda'nın tercihinin İtalya olacağı aktarılıyor. Milan'ın Arda transferi için 30 milyon Avro gibi bir rakamı gözden çıkardığı belirtiliyor. Milan'ın bu sezon ligdeki kötü performansından dolayı gelecek sezonun planlamasını şimdiden yapan İtalyan ekibinin yöneticileri Arda transferine büyük önem veriyor. Gelecek sezon Serie A'da tekrar şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak isten Milano ekibi Arda Turan transferiyle iddiasını göstermek istiyor.

Arda da istekli

Arda Turan'ın kariyerinde yeni bir sayfa açmak için Milan'ın bu teklifine sıcak bakabileceği ifade ediliyor. Futbolu Galatasaray'da bırakmak istediğini ifade eden Arda, Milan'ın teklifini kabul ederek Avrupa'daki son transferini yapma hazırlığında. Milan'ın teklifini kabul etmeyi planlayan yıldız futbolcunun gelecek sezon İtalya'da oynama planları yaptığı belirtiliyor. (Eurosport)

Sıradaki Haber
Ajax zirvedeki yerini sağlamlaştırdı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz