Futbol

Arda Turan Arsenal'in gündeminde

20 Kasım 2013 Çarşamba 10:07 - Son Güncelleme 20 Kasım 2013 Çarşamba 14:36

Arsenal, milli yıldız için devre arasında İspanyol kulübünün kapısını çalacak.

Atletico Madrid forması giyen milli yıldızımız Arda Turan için Arsenal yine devrede. İngiliz basınında yer alan habere göre Arsenal, Atletico Madrid'e Arda Turan için 30 milyon Euro ödemeyi kabul etti. Kariyerine her fırsatta Premier Lig halkasını da eklemek istediğini belirten Arda için İngiliz ekibi devreye girdi.

Wenger'in gözdesi oldu

Haberin ayrıntısında Atletico Madrid'in Arda Turan'ı sezon sonundan önce bırakmayı düşünmediğine yer verildi. Şampiyonlar Ligi'nde adım adım zirveye koşan Atletico Madrid, Arda Turan'ı satmayı şimdilik düşünmüyor. Arsene Wenger'in ise Arda'nın yükselen formundan oldukça etkilendiği ve bu sezon oynadığı birçok maça gözlemci gönderdiği ifade edildi. Milli takımda kaptanlığa kadar yükselen ve hem Ay Yıldızlı ekibimiz hem de Atletico Madrid'de oyun şablonunun en etkili ismi haline gelen Arda'nın sözleşmesinde 41 milyon avroya serbest kalma maddesi var.

Atletico Madrid satmak istemiyor 

Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon kupa hedefleyen Atletico Madrid ise Arda Turan'ı hem sezon sonunda hem de daha yüksek bir bedelle göndermek istiyor. Her sezon büyük beller karşılığında Avrupa'nın önemli kulüplerine oyuncu gönderen Atletico Madrid, sezon sonunda Arda Turan ile bombayı patlatmayı istiyor. Arsenal ise işi devre arasında bitirmenin peşinde... Ancak Atletico Madrid'in Arda Turan ile sezon sonuna kadar devam etme kararını Arsenal'e ilettiği de gelen haberler arasında...

Kaynak: Eurosport

Sıradaki Haber
Ronaldo doğduğu yerde müzesini yaptırıyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz