Futbol

Arda Turan satış listesinde!

10 Temmuz 2016 Pazar 15:48 - Son Güncelleme 10 Temmuz 2016 Pazar 13:26

İspanyol medyası, milli futbolcunun satış listesine konulduğunu ileri sürdü

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'nın, 2015-16 sezonu öncesi kadrosuna kattığı milli futbolcumuz Arda Turan'ı satış listesine koyduğu iddia edildi.

İspanyolların önemli spor gazetelerinden Marca'nın iddiasına göre, Arda Turan Barcelona'da kalmak istiyor, ancak kulüp, Denis Suarez'in takıma katılmasıyla milli futbolcuyu gözden çıkardı.

İŞTE AVRUPA'DA DİKKAT ÇEKEN TRANSFERLER

Marca: "Yollar ayrılıyor"

Arda Turan'ın Barcelona'dan ayrılacağı uzun süredir İspanyol basınında gündemin birinci sırasına otururken, Marca gazetesi, Barcelona ile Arda Turan'ın yollarının ayrılacağını yazdı.

Haberde, Barcelona Kulübü'nün bazı yöneticilerinin Arda Turan'ın satılması yönünde fikir birliğine vardığı yer aldı. Katalan ekibinin yeni transferi Denis Suarez'in de takıma katılmasıyla birlikte orta sahada Arda'ya ihtiyaç kalmadığını yazan Marca gazetesi, milli futbolcuya gelecek teklifleri Barcelona'nın değerlendiğini okuyucularına aktardı.

Marca, Arda'nın satış listesine konulmasının en önemli gerekçesi olarak milli futbolcunun geçen sezonki formsuzluğunu gösterdi.

Katalan ekibinin, Atletico Madrid'den 34 milyon Avroya transfer ettiği ve hedefleri yakalaması durumunda 7 milyon Avro daha ödenecek Arda'yı, bu ücretin 3'te 2'si karşılığında satmak istediği öne sürülüyor.

FIFA'nın Barcelona'ya getirdiği transfer yasağı nedeniyle ocak ayına kadar oynayamadığı hatırlatılan Arda Turan'ın, bu kulübe gelmeden önce kendisine tekliflerin olduğu İngiltere Premier Lig'e gidebileceği paylaşıldı.

29 yaşındaki milli futbolcumuz, Barcelona formasıyla geçen sezon ligde 18 maçta toplam 810 dakika sahada kaldı.

Sıradaki Haber
Neymar'dan olimpiyat için turnuva
Yükleniyor lütfen bekleyiniz