Futbol

Arda ve Barcelona gün sayıyor

29 Aralık 2015 Salı 15:19 - Son Güncelleme 29 Aralık 2015 Salı 14:05

4 Ocak'tan itibaren oynama yasağı kalkacak Arda, antrenmanlarını sürdürüyor.

FIFA'nın Barcelona'ya verdiği transfer yasağının 4 Ocak'ta dolmasıyla yeni takımıyla sahaya çıkacak milli futbolcu Arda Turan, antrenmanlarını sürdürüyor.

İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 17. haftasında 30 Aralık Çarşamba günü Real Betis ile karşılaşacak Barcelona, yaptığı antrenmanla son hazırlıklarını tamamladı.

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique de düzenlenen basın toplantısında, 4 Ocak'tan itibaren kadroda yer alabilecek, geçen yaz döneminin transferleri Arda Turan ve Aleix Vidal için "Bu zamana kadar dışarıdan takıma büyük destek veren Aleix ve Arda artık içeriden takıma yardımcı olmak için çok arzulular. Takıma çok iyi entegre oldular. Bize yardımcı olacaklarına eminim" dedi.

Arda ve Aleix en erken 6 Ocak'taki Barcelona ile Espanyol arasındaki Kral Kupası son 16 turu ilk maçında forma giyebilecek.

Luis Enrique, Denis Suarez'in transferine sıcak bakıyor

Bu arada Luis Enrique, ara transfer döneminde takımda değişiklik olabileceğini söyledi.

Villarreal'de forma giyen 21 yaşındaki forvet oyuncusu Denis Suarez'in Barcelona'ya gelebileceğiyle ilgili iddialara da cevap veren Luis Enrique, "Opsiyonlarımızdan biri. İyi bir durumda ve Villarreal'de onu izledik. Bu kış transfer döneminde elbette bir opsiyon olabilir" değerlendirmesinde bulundu.

Barcelona teknik direktörü, Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez'in Neymar'ı transfer ederek "yeni bir Luis Figo olayı"na imza atmak istediği iddialarına ise "Sadece dedikodu. Futbol dünyasının yalanlarından başka bir şey değil. Bu sporcunun geleceğiyle ilgili hiçbir yorum yapacak değilim" yanıtını verdi.

Öte yandan Barcelona'nın B takımı için transfer ettiği ancak 2 yıl önce sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yazdığı Katalonya ve Barcelona karşıtı ifadelerin ortaya çıkmasının ardından hemen sözleşmesini feshettiği Sergi Guardiola olayıyla ilgili sorulara da cevap veren Luis Enrique, "Bunun olması beni şaşırtmadı. Her şeyin bir sebebi var. Sosyal medyada yazdıkların orada kalıyor. Dikkatli olmak gerekiyor. Özellikle futbol dünyasında" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
"Mesut istisnai bir oyuncu"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz