Futbol

Arda'dan transfer açıklaması

29 Mayıs 2014 Perşembe 14:13 - Son Güncelleme 29 Mayıs 2014 Perşembe 14:45

Adı Barcelona ve M.United'la anılan Arda, konuya ilişkin soruları cevapladı.

Adı Barcelona ve Manchester United'la anılan milli futbolcumuz Arda Turan, hakkındaki transfer iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. "Bu konuda konuşmak için yetkili değilim" diyen Arda,  Atletico Madrid'de mutlu olduğunu söyledi.

İspanya La Liga şampiyonu Atletico Madrid'in yıldızı oyuncusu Arda Turan, Azerbaycan Premier Ligi takımlarından Baku FK Kulübü'nün davetlisi olarak Bakü'deydi... Bakü'ye Başkan Enrico Serezo, Genel Menecer Miguel Anhen Hil Marine ve takım arkadaşı Fernando Qabi ile giden Arda Turan, basının sorularını cevaplandırdı.

"Bu konuda konuşmak için yetkili değilim"

Milli futbolcuya, kendisi hakkında medyada çıkan "Barcelona ve Manchester United Arda Turan ile ilgileniyor" iddiaları soruldu. 

Arda Turan, bu konuda konuşmak istemediğini bildirirken, "Bu konuda konuşmak için yetkili değilim. Sadece kazandık. Kardeş ülkedeyiz onun keyfini çıkartıyoruz çok mutluyuz.'' diye konuştu

''Kendimi ailemde gibi hissediyorum''

Takımı Atletico Madrid'le 2017 yılına kadar kontratı olduğunu hatırlatan Arda, ''Kendimi ailemde gibi hissediyorum'' dedi.

"Azerbaycan'ı kendi ülkem gibi görüyorum"

Azerbaycan'ı kendi ülkesi gibi gördüğünü belirten Arda Turan, takımına desteğinden dolayı Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e teşekkür ettiğini ifade etti. Takım formasının göğüs kısmında "Land of Fire Azerbaijan" yazdığını hatırlatan Arda Turan, ''Azerbaycan ismini gururla taşıyoruz.'' dedi.

Toplantının sonunda Atletico Madrid'in bu sezon kazandığı şampiyonluk kupası ile hatıra fotoğrafı çektirildi.(Cihan)

Sıradaki Haber
Lewandowski'den Real Madrid itirafı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz