Futbol

Arda'dan yine kötü haber

06 Kasım 2013 Çarşamba 02:02 - Son Güncelleme 06 Kasım 2013 Çarşamba 02:38

Arda, Atletico Madrid'in Austria Wien ile oynayacağı maçın kadrosuna alınmadı.

İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen milli futbolcu Arda Turan, sakatlığı sürdüğü için Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda bugün oynanacak Austria Wien maçının kadrosuna dahil edilmedi.

Atletico Madrid'in Arjantinli teknik direktörü Diego Simeone, Austria Wien maçının 21 kişilik aday kadrosuna, sakatlığı bulunan Arda ve Mario Suarez'i almadı. Takımında 4 maçtır forma giyemeyen Arda, son iki gün sahada antrenman yapıp, takımdan ayrı olarak kondisyon çalışması gerçekleştirdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçlarında yoluna yenilgisiz devam eden Atletico Madrid, bugünkü Austria Wien maçını kazandığı takdirde gruptan çıkmayı garantileyecek.

Teknik direktör Simeone bugün yapılacak maça ilişkin düzenlediği basın toplantısında ''Gerek benim gerekse Atletico Madrid'in takım olarak hep birlikte yaptıklarımızın, Avrupa'da çok fazla değer gördüğünü düşünüyorum. Dışarıdan yapılan değerlendirmeler bizi memnun ediyor ama çalışmadan ve çaba göstermeden bu çizgiyi devam ettiremeyeceğimizi de biliyoruz'' dedi.

Simeone, Atletico Madrid'in hedeflerine ulaşmak için baştan beri kendilerine felsefe edindikleri ''maç maç düşünüp, hareket etmek'' görüşünün bozulmaması gerektiğinin altını çizdi.

Atletico Madridli futbolculardan Juanfran da toplantıda, ''Evimizde oynuyoruz ve namağlup ünvanımızı sürdürmek istiyoruz. Takımda bu sezon alınan iyi sonuçlar rahat ve alçak gönüllü davranmamızın ürünü" değerlendirmesini yaptı.

Sıradaki Haber
Moyes kalmasını istiyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz