Futbol

Ardalı Atletico deplasmanda güldü

18 Nisan 2015 Cumartesi 21:43 - Son Güncelleme 19 Nisan 2015 Pazar 00:37

Atletico Madrid deplasmanda Deportivo'yu Antoine Griezmann ile yıktı.

İspanya La Liga'da Atletico Madrid deplasmanda Deportivo La Coruna'yı 2-1 mağlup etti,

32. hafta maçında Deportivo La Coruna ile Atletico Madrid karşı karşıya geldi. Ligde ilk iki iddiasını sürdürmek isteyen Atletico Madrid, deplasmanda Deportivo'yu 2-1 mağlup etti.

Atletico'nun gollerini 5 ve 21. dakikalarda Griezmann atarken, ev sahibi Deportivo'nun tek golü 77. dakikada Oriol Riera'dan geldi.

Simeone tribüne gönderildi

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, maçın 44. dakikasında bir faul pozisyonu sonrasında, rakip futbolcunun sarı kart görmesi için hakeme itirazda bulundu. Tüm ikazlara rağmen itirazına devam eden Simeone, hakem Fernandez Borbalan tarafından oyun alanı dışına gönderildi.

Maçın ikinci yarısını tribünden takip eden Arjantinli teknik adam, müsabaka sonrasında yaptığı açıklamada, "Aynı hakem tarafından ikinci kez tribüne gönderildim. Bundan sonra Fernandez Borbalan'ın düdük çaldığı maçlarda daha dikkatli olacağım" dedi.

Atletico'da ilk 11'de sahaya çıkan Arda Turan, 58. dakikada yerini Raul Jimenez'e bıraktı. Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid'e karşı oynanacak rövanş maçını düşünen Simeone, formda futbolcusu Griezmann'ı da 60. dakikada oyundan alarak yerine Fernando Torres'i oynattı.

Bu sonucun ardından La Liga'da 3. sıradaki Atletico Madrid 69 puana yükseldi, 18. sıradaki Deportivo La Coruna ise 28 puanda kaldı.

Sıradaki Haber
Açılış Suarez'den, kapanış Messi'den
Yükleniyor lütfen bekleyiniz