Futbol

Ardalı Atletico evinde coştu

24 Ocak 2015 Cumartesi 23:15 - Son Güncelleme 25 Ocak 2015 Pazar 01:26

İspanya La Liga'da Atletico Madrid, evinde Rayo Vallecano'yu 3 - 1 mağlup etti.

İspanya İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 20. haftasında Atletico Madrid, sahasında Rayo Vallecano'yu 3-1'lik skorla mağlup ederek, zirve takibini sürdürdü. Atletico'da Antoine Griezmann attığı iki gol ile galibiyette büyük pay sahibi oldu.

Vicente Calderon'da oynanan mücadelede Antoine Griezmann fırtınası esti.

Atletico Madrid'e her geçen gün daha fazla alışan ve performansıyla belirleyici olmaya başlayan Fransız futbolcu, 12. ve 22. dakikalarda attığı gollerle takımını 2-0 öne geçirdi.

Skorun verdiği avantajla erken rahatlayan Atletico Madrid'in defansında boşluklar oluştu. Rayo Vallecano'dan Trashorras, 35. dakikada attığı golle farkı 1'e indirdi. Bu dakikadan itibaren Rayo Vallecano, ataklarından sonuç alamadı ve ilk yarı Atletico Madrid'in 2-1'lik üstünlüğüyle bitti.

İkinci yarı Atletico Madrid kontra ataklarla farkı tekrar açmaya çalışırken, Rayo ise daha organize ataklarla gol aradı. 56. dakikada Rayo'da Manucho'nun kendi kalesine attığı golle Atletico Madrid 3-1 öne geçti.

70. dakikada Mandzukiç'in yerine oyuna giren Fernando Torres ve Griezman ile gole çok yaklaşan Atletico Madrid, son vuruşlarda başarısız olunca karşılaşma 3-1 sona erdi.

Arda 80 dakika oyunda kaldı

Atletico Madrid'de ilk 11'de sahaya çıkan Arda Turan, 80. dakikada yerini Raul Garcia'ya bıraktı.

Bu galibiyetle Atletico Madrid, puanını 44'e yükseltirken, Rayo Vallecano ise 23 puanda kaldı. 

Zirvede sıralama değişmedi

La Liga'da 20. hafta sonunda zirvede değişiklik olmazken, 1 maç eksiği olan Real Madrid'in 48, 2. sıradaki Barcelona'nın 47 ve 3. olan Atletico Madrid'in 44 puanı bulunuyor.

Sıradaki Haber
Barcelona'dan gol şov
Yükleniyor lütfen bekleyiniz