Futbol

Ardalı Madrid çeyrek finalde

15 Ocak 2014 Çarşamba 09:17 - Son Güncelleme 15 Ocak 2014 Çarşamba 09:32

Atletico Madrid, Kral Kupası'nda çeyrek finale yükseldi.

 İspanya Kral Kupası'nda Valencia'yı eleyen Atletico Madrid çeyrek finale yükseldi.

Geçen hafta Mestalla Stadı'nda oynanan maçta Valencia ile 1-1 berabere kalan Atletico Madrid, bu kez sahasında oynadığı rövanş maçını 2-0 kazanarak, bir üst tura adını yazdırdı. Atletico Madrid'in gollerini 50. dakikada Godin ve 88. dakikada Raul Garcia kaydetti. Valencia'da Parejo 90+1. dakikada çift sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Atletico Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Turan ilk 11'de sahaya çıkıp 81. dakikada yerini Cristian Rodriguez'e bıraktı. Özellikle ikinci yarıda takımını ateşleyen isimlerden olan Arda sahadan çıkarken, Vicente Calderon Stadı'ndaki Atletico taraftarları Türk futbolcuyu ayakta alkışlayıp, ''Arda Turan'' diye tezahürat yaptı.

Öte yandan İspanya Kral Kupası'nın geçen sezonki şampiyonu Atletico Madrid, teknik direktör Diego Simeone ile bu kupada yenilmezliğini sürdürdü. Kral Kupası'nda oynadığı son 13 maçı kazanan Atletico Madrid, Arjantinli teknik direktör geldiğinden bu yana Vicente Calderon Stadı'nda oynadığı tüm Kral Kupası karşılaşmalarından galip ayrıldı.

Sıradaki Haber
"Erkekler ağlamaz" mı?
Yükleniyor lütfen bekleyiniz