Futbol

Arda'nın durumu belirsiz

29 Ekim 2013 Salı 15:34 - Son Güncelleme 29 Ekim 2013 Salı 15:44

Arda Turan'ın sakatlığı ile ilgili belirsizlik devam ediyor.

Atletico Madrid'de oynayan milli futbolcu Arda Turan, takımla çalışmalara alınmayarak özel antremanlara tabi tutuluyor. Arda'nın varisi olarak kabul edilen genç milli oyuncu Oliver Torres'in son Real Betis karşılaşmasında gösterdiği performans nedeni ile yıldız futbolcumuzun Granada karşısında da forma giymesi zora girdi.

GRANADA MAÇINDA DA ZOR

Atletico Madrid'in hafta içinde oynayacağı La Liga karşılaşması olan Granada maçında da forma giymesinin zor olacağını belirten yetkililer ise "Sakatlık ciddi değil sadece futbolcunun dinlenmeye ihtiyacı var" açıklaması yaptılar. Arda Turan'ın Atletico Madrid'in La Liga ve Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarının tümünde görev aldığı buna milli maçlarda eklenince aşırı yorgun düşmesi sonucu eski sakatlığının yeniden nüksettiği belirtiliyor.

ÜÇÜNCÜ SAKATLIĞI

Marca gazetesi Arda'nın Atletico Madrid'e transferinden sonra bu üçüncü sakatlığı olduğuna dikkat çekti. Gazete yıldız futbolcunun daha önce de hem sağ hem de sol ayak bileklerinden aldığı darbeler sonucu bir süreliğine forma giyemediğine işaret ederek bu üçüncü sakatlığının Türkiye'den kalma olduğunu şimdilik önemli olmamasına rağmen dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.

Kaynak: DHA

Sıradaki Haber
Ünlü futbolcu oğluyla aynı takımda
Yükleniyor lütfen bekleyiniz