Futbol

Arda'yı F.Bahçe'nin doktoru iyileştirdi

09 Mayıs 2014 Cuma 16:00 - Son Güncelleme 09 Mayıs 2014 Cuma 16:03

A.Turan'ı Chelsea maçına Fenerbahçe'nin doktoru Burak Kunduracıoğlu yetiştirdi.

Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ile 1-1 berabere kalan Atletico Madrid'de Arda Turan sakatlanmış ve bu tatsız gelişme Atletico cephesinde endişe ve üzüntü yaratmıştı.

Maçın 76. dakikasında ağrıları nedeniyle oyundan çıkan Arda Turan'ın MR'ı çekilmişti. Kasık bölgesinde ağrıları bulunan milli futbolcu, Atletico Madrid'in Villarreal ile oynayacağı lig maçında riske edilmemişti. Atletico'nun Barcelona'yı 1-0 yendiği rövanşta da oynayamayan Arda'nın yarı finaldeki Chelsea karşısındaki maçlara yetişip yetişmeyeceği tartışılmaya başlanmıştı.

Arda Turan: "Burak Hoca çok iyi bir doktor"

O günlerde 1 günlüğüne Türkiye'ye gelen ve Fenerbahçe'nin Kulüp Doktoru Burak Kunduracıoğlu ile temasa geçen Arda Turan, sarı-lacivertli kulübün de izin vermesiyle Kunduracıoğlu'na tedavi oldu. Arda Turan Galatasaray'da da oynarken kasığından uzun süre sakat kalmış pubis denilen illetten uzun süre kurtulamamıştı. Şubat ayında da tedavi olan ve Türkiye'ye gelen Arda, Chelsea maçları öncesi son çare olarak Fenerbahçe'nin Kulüp Doktoruna tedavi olunca Chelsea ile oynanan ikinci maça yetişti. ilk maç 0-0 bitti. İkinci maçı 3-1 kazanan Atletıco'da Arda Turan oyuna girdi ve 3. golü atarak işi bitirdi.

"Şimdiki hedefim finalde oynamak ve Türk bayrağı ile şampiyonluğu kutlamak"

Arda Turan, Dr. Burak Kunduracıoğlu'nun kendisine gösterdiği özene teşekkür ederek, "Çok iyi bir insan ve çok iyi bir doktor" şeklinde konuşuyor. Milli futbolcu şimdiki hedefinin Real Madrid'e karşı şampiyonlar liginde oynamak olduğunu ve kupayı kazanarak Türk Bayrağı ile Lizbon'da tur atmak istediğini yineledi. La Liga'da kalan son 2 maçta oynamasına engel bir durum bulunmayan Arda yine de tedbirli davranıp bir şanssızlık yaşamak istemiyor.

Kaynak: DHA 

Sıradaki Haber
Minibüs kazasında 5 sporcu öldü
Yükleniyor lütfen bekleyiniz