Futbol

Arsenal Edouard'ı listesine aldı

30 Nisan 2020 Perşembe 10:55 - Son Güncelleme 30 Nisan 2020 Perşembe 10:59

Arsenal, Odsonne Edouard'ı transfer etmek istiyor. Londra ekibi, Celtic forması giyen 22 yaşındaki forvet için girişimde bulunmaya hazırlanıyor.

Arsenal yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. İngiliz ekibi, Celtic forması giyen Odsonne Edouard'ı takibe aldı. Aubameyang'ın takımdan ayrılma ihtimalini düşünen Teknik direktör Mikel Arteta, 22 yaşındaki futbolcunun kadroya katılmasını istiyor.

Fransız futbolcunun, büyük bir ligde oynama hayali de Londra ekibinin bu transferde elini güçlendiriyor. Arsenal, Edouard için Celtic’e 25 milyon avroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Bu sezon İskoç ekibiyle 45 resmi maça çıkan genç yıldız, 27 kez fileleri havalandırdı, 19 da gol pası verdi. Diğer yandan Arsenal'in kadrodaki bazı isimler hakkında da karar vermesi gerekiyor. Sezonu Roma'da kiralık olarak geçiren Henrikh Mkhitaryan, İtalyan ekibinde kalmak istiyor.

Gelecek sezon sözleşmesi sona erecek Mesut Özil ile de yollar ayrılabilir. Londra ekibi, haftalık 350 bin pound kazanan 31 yaşındaki futbolcunun maliyetinden kurtulmayı hedefliyor. 

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
"Juventus'taki son 6 ayım zorlu geçti"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz