Futbol

Arsenal'in efsanesinden Özil'e övgü

09 Ekim 2013 Çarşamba 13:19 - Son Güncelleme 09 Ekim 2013 Çarşamba 22:08

Bergkamp, Özil'in "kulübün eksik parçasını doldurduğunu" söyledi.

Arsenal'in efsane oyuncularından Dennis Bergkamp, son zamanlarda sıklıkla kıyaslandığı Mesut Özil'e ilişkin, "Arsenal'in eksik parçasını doldurabilecek bir oyuncu" değerlendirmesinde bulundu.

Ada basınından Daily Telegraph'a konuşan Bergkamp, Özil ile kıyaslanmaktan hoşlanmamasına rağmen bu durumu anlayabildiğini belirterek, "Hepimiz benzersiziz. Yine de insanların aramızda aynı türden özellikler bulmasını anlayabiliyorum. Çünkü Özil, Arsenal için çok önemli olabilecek birisi" ifadesini kullandı.

Mesut'un Arsenal'deki geleceğine ilişkin kesin bir yargıya varmak için henüz çok erken olduğunu belirten Bergkamp, "Özil, top kontrolü, akıl dolu pasları ve asistleri gibi etkin özellikleriyle olağanüstü bir oyuncu" dedi.

Özil'in sahada her zaman doğru pozisyonda yer aldığını vurgulayan Hollandalı eski futbolcu, "O çok deneyimli birisi. Tüm bu özelliklerini göze aldığınızda, Arsenal'in eksik parçasını doldurabilecek bir oyuncu. Forvetlerin gol atmasını sağlayacak, takımın pozisyon almasında bağlantı sağlayacak ve aynı zamanda gol de atabilecek birisi" şeklinde konuştu.

Ajax'ta antrenörlük görevine devam eden Bergkamp, bir gün mutlaka Arsenal'e geri dönmek istediğini de sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
"Tanrı Beşiktaş'a gitmemi istemedi"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz