Futbol

"Artık olgunlaştım"

25 Şubat 2014 Salı 13:35 - Son Güncelleme 25 Şubat 2014 Salı 14:42

Mario Balotelli, futbolunda olgunluk dönemine girdiğini iddia etti.

Milanlı golcü Mario Balotelli, oynadığı maçlarda yaşadığı deneyimlerden artık olgunlaştığını ve sahadaki davranışlarının bundan sonra sorun yaratmayacağını öne sürdü.

Bu sezon gördüğü sık kartlar nedeniyle eleştirilen ve "hırçın" olmakla suçlanan Balotelli, İtalya basınına yaptığı açıklamada, maçlarda gereksiz kartlar gördüğünü kabul ederek, "Geçmiş dönemlerde yaptığım hataların farkındayım ve bunları kabul etmekten çekinmiyorum" dedi.

Oynadığı maçlardan dersler çıkardığını vurgulayan 23 yaşındaki oyuncu, "Son iki yılda çok olgunlaştım. Bundan sonra davranışlarımdan ötürü sahalarda problem yaşayacağımı düşünmüyorum" diye konuştu.

Manchester City formasıyla sahalara çıktığı dönemde İngiltere'de başka bir kulüpte forma giymeyeceğine ilişkin yaptığı açıklamayı hatırlatan golcü oyuncu, "City'de taraftarlar harikaydı ve oradan ayrıldığımda başka bir İngiliz kulübünün formasını giymeyeceğimi düşünüyordum. Ama bu futbol, 'asla asla' deme" diyerek adaya transferine yeşil ışık yaktı.

Bu sezon Milan formasıyla 12 sarı ve bir kırmızı kart gören ve bu nedenle birçok önemli maçta takımını yalnız bırakan Balotelli'ye sezon sonunda Arsenal'in teklifte bulunabileceği öne sürülüyor.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Bergkamp: "Arsenal'e geri döneceğim"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz