Futbol

Atalanta, Lazio'yu dağıttı

01 Ekim 2020 Perşembe 00:11 - Son Güncelleme 01 Ekim 2020 Perşembe 00:34  |  Kaynak : TRT SPOR, AA

İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) geçen sezonun flaş takımı Atalanta, başkent deplasmanında zirve hedefiyle sezona başlayan Lazio'yu 4-1 mağlup etti.

İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) ilk haftasından üç erteleme maçı oynandı. Geçen sezonun flaş takımı Atalanta, başkent deplasmanında zirve hedefiyle sezona başlayan Lazio'yu 4-1 yenerek, 2'de 2 yaptı.

Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmada konuk Atalanta'ya galibiyeti getiren golleri 10. daikada Robin Gosens, 32. dakikada Hans Hateboer, 41 ve 61. dakikalarda Alejandro Gomez attı.

Ev sahibi Lazio'nun tek sayıs ise 57. dakikada Francesco Acerbi'den geldi.

Bu sonuçla 2^de 2 yapan Atalanta puanını 6'ya çıkardı. Lige 2. haftadaki Cagliari maçıyla başlayan ve deplasmandan 3 puanla dönen Lazio ise evinde ağır bir yenilgi alarak, bu sezon mağlubiyetle tanışmış oldu.

Şampiyonluk adaylarından Inter ise erteme maçında ligin yeni ekiplerinden Benevento'ya konuk oldu. Mavi-siyahlı takım, Benevento'yu 5-2'lik farklı skorla yenerek, yeni sezona 2'de 2 yaparak başlamış oldu. Inter, 6 puanla 3. sırada yer aldı. Benevento ise Serie A'da bu sezonki ilk yenilgisini yaşadı.

Bir diğer erteleme maçında ise ligin yeni ekiplerinden Spezia, Udinese'yi deplasmanda 2-0 yenerek, Serie A'daki ilk galibiyetini ve 3 puanını almış oldu. Udinese ise üst üste 2. mağlubiyetini yaşadı.

Sıradaki Haber
"Kupa canavarı" Bayern Münih yine işbaşındaydı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz