Futbol

Muriç'in golü Lazio'ya yetmedi, tur biletini Atalanta kaptı

27 Ocak 2021 Çarşamba 19:44 - Son Güncelleme 27 Ocak 2021 Çarşamba 22:57  |  Kaynak : TRT SPOR

İtalya Kupası çeyrek finalinde Lazio'yu 3-2 yenen Atalanta, yarı finale çıktı. TRT SPOR'dan canlı yayınlanan mücadeleyi 10 kişi tamamlayan Atalanta, bir penaltı atışından da faydalanamadı. Lazio'nun maçtaki ilk golü Vedat Muriç'ten geldi.

İtalya Kupası çeyrek final karşılaşmasında Atalanta ile Lazio kapıştı. Mücadele, 1 kırmızı kart, 1 penaltı ve 5 gole sahne oldu.

Maça hızlı başlayan ev sahibi Atalanta, 7. dakikada Djimsiti'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Konuk Lazio, sezon başında Fenerbahçe'den transfer ettiği Kosovalı forvet Vedat Muriç'in 17. dakikada attığı kafa golüyle skora denge getirdi: 1-1 Bu gol, Muriç'in Lazio kariyerindeki ilk gol olarak kayıtlara geçti.

34. dakikada Laziolu Francesco Acerbi'nin attığı gole ev sahibi takım üç dakika sonra Ruslan Malinovsky ile yanıt verdi ve ilk yarı 2-2 berabere sonra erdi.

Atalanta'da 53. dakikada Luis Palomino, kırmızı kart gördü. Atalanta, eksik kalmasına karşın 57. dakikada Miranchuk'un attığı golle 3-2 öne geçti. Ev sahibi Atalanta'da Duvan Zapata, 67. dakikada penaltı atışında Reina'yı geçemedi.

Kalan sürede başka gol olmadı ve Atalanta, adını yarı finale yazdırdı. Atalanta, yarı finalde Napoli-Spezia maçının galibiyle karşılaşacak. 

Sıradaki Haber
Papu Gomez resmen Sevilla'da
Yükleniyor lütfen bekleyiniz