Futbol

Atletico Madrid’lilerden Arda isyanı!

29 Mayıs 2014 Perşembe 11:02 - Son Güncelleme 29 Mayıs 2014 Perşembe 11:20

A.Madrid taraftarı, "Finalde risk almadı" diye manşet atan Marca'yı topa tuttu.

Arda Turan’ın sakatlığı nedeniyle Şampiyonlar Ligi finalinde forma giyememesini “Risk almadı” şeklinde duyuran ve milli futbolcuyu hedef alan Marca Gazetesi’ne Atletico Madrid’li taraftarlar büyük tepki gösterdi.

Milli futbolcunun, Barcelona karşılaşmasının ardından bir hafta sonra oynanan Şampiyonlar Ligi finaline yetişeceğine inanan Atletico Madrid’li yöneticilerin büyük şaşkınlık yaşadığını öne süren İspanyol gazetesi, takımın 10 numarasının teknik heyete, “Oynayacak durumda değilim. Ağrılarım var. Faydalı olamam” dediğini yazarken, Arda Turan’ın son üç ayda sakatlığı nedeniyle birçok mücadelede forma giyemediğine dikkat çekti.

Son idmanda deparı atamadı

Diego Costa’nın sakat sakat çıktığı finalde 8 dakika oyunda kalmasının hata olduğunu savunan Atletico Madrid’li taraftarlar, Arda’nın doğruyu söyleyerek takımını düşündüğünü ifade ettiler. Arda, Lizbon’daki finalden bir gün önce idmanda depar atamadığı için kenara gelmişti.

ManU'dan 25 milyon Avro

Sezon başında sözleşmesini iki yıl uzatan ve Atletico Madrid’in serbest kalma bedelini 41 milyon Avrı olarak belirlediği Arda Turan için ilk resmi teklifin Manchester United’dan geleceği konuşuluyor.

Nani ve Valencia ile yollarını ayırması beklenen İngiliz kulübünün, Atletico Madrid’e Arda için 25 milyon Avro teklif etmesi bekleniyor.

Bu arada Barcelona’nın transfer listesinde de milli oyuncunun bulunduğu ancak Atletico’nun bu satışa sıcak bakmadığı biliniyor.

Sabah

Sıradaki Haber
Minala kaç yaşında?
Yükleniyor lütfen bekleyiniz