Futbol

"Avrupa Futbol Şampiyonası'nda olmak isterim"

14 Mayıs 2020 Perşembe 09:42 - Son Güncelleme 14 Mayıs 2020 Perşembe 09:47

İspanyol ekibi Granada'da forma giyen İsmail Köybaşı, Avrupa Futbol Şampiyonasında yer almayı hedefliyor. Tecrübeli sol bek, "Her futbolcu gibi ben de orada olmak isterim” dedi.

İsmail Köybaşı, 2021 yılına ertelenen Avrupa Futbol Şampiyonasında forma giymek istiyor. Fanatik Gazetesi'ne konuşan tecrübeli sol bek, "Milli takım teknik direktörü Şenol Güneş ile baba-oğul gibiyiz. Beraber şampiyonluk yaşadık. Kendisiyle sürekli görüşüyoruz. Her futbolcu gibi ben de milli formayı giymek ve Avrupa Futbol Şampiyonasında olmak isterim.” dedi.

Fenerbahçe ile sözleşmesi bittikten sonra İspanyol ekibi Granada'ya transfer olan İsmail Köybaşı, "La Liga’da ilk etapta zorlandım, şimdi dilimi geliştiriyorum. Granada’da 1 artı 1 yıllık sözleşmem var. Sezon sonunda oturup konuşacağız." ifadesini kullandı.

Her zaman Avrupa'da oynamayı hayal ettiğini belirten tecrübeli oyuncu, "Beşiktaş’tan Fenerbahçe’ye transfer olmadan önce Espanyol ile görüşmüştüm ama o olmamıştı. Granada'da olduğum için mutlu ve gururluyum, burada ülkemi temsil ediyorum. Beni La Liga’ya inancım getirdi.” şeklinde konuştu.

Sergen Yalçın'ın Beşiktaş ile sözleşme imzaladığı töreni de izlediğini söyleyen İsmail Köybaşı, "Onu hiç bu kadar mutlu ve çekingen görmemiştim.
O günkü heyecanını anlayabiliyorum. Camiayla bütünleşen bir futbolcuydu, şimdi hoca oldu. Bence çok yakıştı" dedi.

Kaynak: TRT SPOR 

Sıradaki Haber
Avusturya'da futbol yeniden başlıyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz