Futbol

Avrupa'da transfer borsası hareketli

28 Haziran 2019 Cuma 13:38 - Son Güncelleme 28 Haziran 2019 Cuma 14:12

Avrupa'da transfer hareketliliği hız kazandı.

Juventus efsanesi Gianluigi Buffon, yuvaya geri döndü. 1 yıllık Paris Saint-Germain macerasını noktalayan İtalyan file bekçisi, Torino ekibiyle tekrar anlaşmaya vardı.

Buffon, Juventus ile 1 yıllığına anlaşmaya vardı

Deneyimli eldiven, 1,5 milyon euro artı bonuslar karşılığında 1 yıllık sözleşme imzalayacak. Buffon, bu 1 yıllık sürecin ardından Juventus teknik heyetinde göreve başlayacak

PSG, Sergej Milinkovic-Savic'in peşinde

Sportif Direktörlüğe Leonardo'yu getiren Paris Saint-Germain'in, Sergej Milinkovic-Savic'i kadrosuna karmak için harekete geçtiği iddia edildi.

Fransız ekibinin başarılı orta saha oyuncusu için 90 milyon EUroyu gözden çıkardığı belirtildi. Sırp yıldızın talipleri arasında Juventus da yer alıyor.

James Rodriguez'de Napoli'ye, Atletico Madrid rakip oldu

James Rodriguez transferinde Napoli'ye dev rakip. İspanyollar, Kolombiyalı yıldız için Atletico Madrid'in de devreye girdiğini öne sürdü.

Buna karşın tecrübeli oyuncunun Ancelotti ile yeniden çalışmak istemesi nedeniyle bu transferde hâlâ İtalyan ekibini bir adım önde tutuyor.

Ayrıca Real Madrid'in, James'i ezeli rakibine satmak istememesi de Napoli'nin elini güçlendiriyor.

Lyon, Ndombele için Tottenham'dan 80 milyon euro istedi

Olimpk Lyon, Tanguy Ndombele için servet istedi. Tottenham'ın 45 milyon euroluk teklifini reddeden Fransız temsilcisi, 22 yaşındaki ön libero için 80 milyon euro talep edince transfer çıkmaza girdi.

Londra ekibinin yanı sıra başarılı futbolcunun talipleri arasında Paris Saint-Germain ve Manchester United da yer alıyor.

Fekir için Liverpool ve Milan devrede

Lyon'un bir diğer başarılı oyuncusu Nebil Fekir için ise Liverpool ve Milan devrede. Fransız ekibinin Başkanı Jean Michel Aulas, sözleşmesi 1 yıl kalan yıldız isim için iyi bir teklif gelmesi durumunda değerlendireceklerini söyledi.

Fransa ve İngiliz Medyası tarafından 50 milyon euro ve üzerindeki tekliflerin Fekir'i, Lyon'dan koparabileceği iddia edildi.

Real Madrid, Pogba'nın alternatifi olarak Donny Van de Beek'i gündemine aldı

Real Madrid transfere doymuyor. Paul Pogba'yı kadrosuna katmak için büyük çaba gösteren Eflatun-beyazlılar, Fransız yıldızın alternatifini de belirledi.

Marca Gazetesi, Zidane'ın Pogba transferinde mutlu sona ulaşamaması durumunda rotasını Donny Van de Beek'e çevireceğini yazdı.

Ayrıca haberde Los Galacticos'un 22 yaşındaki futbolcu için Ajax'a 50 milyon avro ödemeye hazır olduğu belirtildi.

Leroy Sane, Bayern Münih'in listesinde ilk sırada

Manchester City'deki geleceği belirsizliğini koruyan Leroy Sane, ülkesine dönebilir. Alman yıldızın, Robben ve Ribery'nin boşluğunu doldurmak isteyen Bayern Münih'in listesinin ilk sırasında olduğu iddia edildi.

İngiliz ve Alman basını ilerleyen günlerde transferle ilgili daha somut adımların atılacağını belirtti.

Kaynak: TRT SPOR

Etiketler : AvrupaTransfer
Sıradaki Haber
UEFA'dan Milan'a men cezası
Yükleniyor lütfen bekleyiniz