Futbol

Avrupa'da transfer hareketliliği

22 Şubat 2019 Cuma 15:10 - Son Güncelleme 22 Şubat 2019 Cuma 15:56

Avrupa'nın devleri, yıldız oyuncuları kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Avrupa'da transfer hazırlıkları şimdiden başladı. Kulüp yöneticileri, yıldızları renklerine katmak için kollarını sıvadı. Görünen o ki yaz transfer dönemi oldukça hareketli geçecek.

Salah için Juventus bastırıyor

Gündemin ilk sırasında Mohamed Salah var. İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Juventus, Mısırlı yıldız için Liverpool'a 160 milyon euroluk teklif yapacak.

Sancho ve Koulibaly'yi Manchester United istiyor

Dortmund'un yükselen değeri Jadon Sancho da transferin gözdelerinden birisi. 18 yaşındaki futbolcu için Manchester United'ın 100 milyon sterlin önereceği konuşuluyor.

Adı Manchester United ile anılan bir diğer isim de Kalidou Koulibaly. M. United, Senegalli stoper için 100 milyon avroluk rekor bir teklife hazırlanıyor. 

Markus Rashford İspanya radarında

Ole Gunnar Solskjaer'in prensi Markus Rashford'un taliplileri de her geçen gün artıyor. Genç oyuncuyu, hem Real Madrid hem de ezeli rakibi Barcelona takip ediyor. Bu transferin 80 ile 100 milyon euro arasında bir ücret karşılığında biteceği öne sürülüyor.

Godin İtalya yolunda

Atletico Madrid'den Diego Godin'in de İtalya'ya gitmesi gündemde.

Inter üst düzey yöneticisi Beppe Marotta, Godin ile anlaşmaya yakın olduklarını duyurdu; "Görüşmelerde son aşamaya geldik. Kısa süre içerisinde resmi açıklamayı yapmayı planlıyoruz" dedi.  

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Gomis yine krallığa koşuyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz