Futbol

Bale hangi takıma gidebilir?

08 Nisan 2019 Pazartesi 15:48 - Son Güncelleme 08 Nisan 2019 Pazartesi 15:50

Real Madrid, Gareth Bale ile yol ayrımında. 29 yaşındaki Galli yıldız Real'den ayrıldıktan sonra hangi takıma gidebilir?

Real Madrid’de gelecek sezonun transfer yapılanması sürerken en çok merak edilen sorulardan biri Gareth Bale’in takımda olup olmayacağı.

Ronaldo’nun Juventus’a gitmesinin ardından takımdaki en büyük ‘yıldız’ olmasına karşın Portekizlinin yokluğunu iyi değerlendiremeyen Gareth Bale’in takımdaki geleceği şüpheli. Zinedine Zidane’ın da doğruladığı bu gelişmeler yönünde Galli yıldız takımdan ayrılabilir.

Peki hangi takım böyle bir bedeli karşılayabilir? Bale’i hangi takım kabul edebilir?

Manchester United

Manchester United, 2012-13’ten beri Premier Lig’de şampiyonluğa ulaşamıyor. Solskjaer ile tekrar canlanan kulüp özellikle genç futbolcularıyla iyi bir performans sergiledi. Takımın yıldızı Paul Pogba’nın Real Madrid tarafından istendiği iddia ediliyor. Eğer bu transfer gerçekleşirse ilişkiler Bale’in yolunu Manchester United’a geçirebilir.

Bayern Münih

Bayern Münih’te veteranlar Franck Ribery ve Arjen Robben’de artık yolun sonuna gelindi. Bayern Münih, bu futbolcuların yerini doldurmak isteyecek. Bale bu konumda bir alternatif olur mu biraz düşük bir ihtimal olarak görülüyor.

Tottenham Hotspur

Tottenham yeni stadı için büyük paralar harcadı ve bu dönem transferlere pek para dağıtmadı. Fakat yeni stat hedefleri de büyüttü. Tottenham, Gareth Bale’in eski kulübü. Kulüp de onu tekrar takımda görmek istiyor.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Çin bir futbol devi olabilir mi?
Yükleniyor lütfen bekleyiniz