Futbol

Bale'ın sakatlık bilmecesi

12 Ekim 2013 Cumartesi 16:52 - Son Güncelleme 12 Ekim 2013 Cumartesi 16:55

Sakat deniyor, R.Madrid yalanlıyor.

İspanya'nın Marca gazetesi, Real Madrid'in 100 milyon avro bonservis bedeli karşılığında renklerine bağladığı Gareth Bale'ın fıtık olduğunu iddia ederken, Real Madrid kulübü bu haberi yalanladı.

Marca, manşetine çıkardığı haberinde, Galli futbolcunun omurga bölgesinde disk kayması ve şişlikler olduğunu, sakatlığının ciddi olmasına rağmen öngörülebilir bir gelecekte oynamasına sorun teşkil etmeyeceğini öne sürdü.

Haberde, sakatlığın gelişim sürecine göre yıldız oyuncunun ameliyat masasına yatabileceği vurgulanırken, Real Madrid'in sağlık ekibinin bu durumu, imzalar atılmadan önce, 2 Ekim'de teşhis ettiğini ve başkan Florentino Perez'e ilettiğini, buna rağmen 100 milyon avroluk rekor bonservis bedeliyle Bale'ın Tottenham Hotspur'dan transfer edildiğini iddia etti.

"Bale fıtık değil"

Real Madrid kulübü ise Galli oyuncuya ilişkin Marca'da çıkan haberi resmi internet sitesinden yalanladı.

Açıklamada, Galli oyuncunun omurga bölgesinde disk kayması ve şişlikler olmadığı vurgulanırken, bu bilgilerin "tamamen yanlış" aktarıldığı belirtildi.

Real Madrid, kulübün sağlık ekibinin söz konusu gazeteye Bale'ın fıtık olmadığını haber yayımlanmadan önce açık bir dille aktardığını, buna rağmen beklenmedik bir şekilde bu bilginin içeriğe dahil edilmediğini vurguladı.

Gareth Bale'da futbolcular arasında çok yaygın görülen küçük oranda kronikleşmiş disk şişkinliği sorunu olduğu ve bu durumun profesyonel futbol hayatına devam etmesine etki yapmayacağı ifade edildi.

Sıradaki Haber
Futbolculara bilgisayar oyunu yasak!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz