Futbol

Barça Betis'i Messi ile vurdu

05 Nisan 2014 Cumartesi 21:40 - Son Güncelleme 05 Nisan 2014 Cumartesi 22:04

Barcelona, Messi'nin penaltıdan 2 gol attığı karşılaşmada Betis 3-1 ile geçti.

İspanya La Liga'nın 32. hafta mücadelesinde Barcelona evinde Real Betis 3-1 yenerek lider Atletico Madrid'i takibini sürdürdü.

Camp Nou'da oynanan mücadeleye çok etkili başlayan Barça, 15. dakikada Messi'nin penaltıdan attığı gol ile  öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. Konuk Real Betis, 67. dakikada kalesinde şok bir gol gördü. Sanchez'in ara pasına dokunan Jordi Figueras, kendi ağlarını havalandırdı ve skor 2-0 oldu.

Real Betis, 68. dakikada Ruben Castro ile farkı 1'e indirdi: 2-1

Bu golden sonra daha kontrollü oynayan Barcelona, 86'da bir penaltı daha kazandı. Yine topun başına geçen Arjantinli Lionel Messi, ilk vuruşunda penaltıyı kaçırsa da pozisyonu devam edip tamamladı ve skoru 3-1'e getirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Barcelona, sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılarak La Liga'daki puanını 78'e çıkardı ve ikincilik koltuğunu korudu. La Liga'nın dibine demir atan Real Betis ise 22 puanda kaldı.

La Liga'nın 33. haftasında Barcelona deplasmanda Granada ile karşılaşacakken, Real Betis ise Endülüs derbisinde evinde Sevilla'yı konuk edecek.

Sıradaki Haber
Denizli kazandı, Kurtar 1 puanla yetindi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz