Futbol

Barcelona yolu yarıladı!

24 Şubat 2015 Salı 19:20 - Son Güncelleme 24 Şubat 2015 Salı 23:54

Devler Ligi'nde Manchester City evinde Barcelona'ya 2-1 mağlup oldu.

Şampiyonlar Ligi 2. tur maçında Barcelona, Manchester City'e konuk oldu. Katalan ekibi deplasmanda rakibini 2-1 yenmeyi başardı ve ikinci maç öncesi büyük bir avantaj sağlamış oldu. 

Karşılaşmada Barcelona'nın gollerini 16 ve 30. dakikalarda Luis Suarez atarken City'nin tek golü 69. dakikada Agüero'dan geldi. 

Mücadelede M. City'den Clichy 74'te kırmızı kart gördü. Lionel Messi 90+4'te kazanılan penaltıyı gole çeviremedi.

Bu karşılaşmanın rövanşı ise 18 Mart Çarşamba günü İspanya'da oynanacak.

Barça rakibini affetmiyor

İki ekip daha önce Devler Ligi'nde karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz sezon Katalan ekibi deplasmanda 2-0, evinde 2-1 kazanarak çeyrek finale yükselmişti. 

Manchester City ikinci defa Devler Ligi'nde son 16 turuna yükseldi, ancak hiç çeyrek finale kalamadı. Manchester City, evinde oynadığı 13 Şampiyonlar Ligi maçında sadece bir kez kalesini gole kapatabildi. 

Barcelona'yı en son Chelsea yendi

Barcelona, 11. kez üst üste Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıktı. Barça, son yedi sezondur en az çeyrek final oynuyor. Katalan ekibi turnuvadaki son dört maçını kazandı ve dokuz maçtır kazanan Real Madrid'in ardından halen devam eden en iyi galibiyet serisine sahip. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde İngiliz takımlarıyla son yedi karşılaşmasının altısında turu geçen taraf oldu. Barcelona'yı eleyen son İngiliz takımı Chelsea olmuştu. 

Sıradaki Haber
Juve fişi ilk yarıda çekti!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz