Futbol

Barcelona'da Messi depremi!

26 Eylül 2015 Cumartesi 21:20 - Son Güncelleme 26 Eylül 2015 Cumartesi 22:52

Las Palmas'ı maçında sakatlanan Messi, 7-8 hafta sahalardan uzak kalacak.

İspanya Birinci Futbol Ligi'nde Barcelona'nın sahasında Las Palmas'ı 2-1 yendiği maçta sakatlanan Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin, yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Camp Nou'da oynanan karşılaşmanın henüz 3. dakikasında sağ kanattan savunmanın arkasına sarkarak kale sahasına giren Messi, Las Palmaslı Pedro Bigas'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Bu müdahaleyle sol dizinden sakatlanan ve bir süre oyun alanında tedavisi yapıldıktan sonra saha kenarına gelen Arjantinli futbolcu, ardından yeniden maça dahil oldu.

Oyuna tekrar girmesinin ardından kendini yere bırakan Messi, maça devam edemedi. 10. dakikada yürüyerek sahadan ayrılan Arjantinli yıldız, yerini Munir El Haddadi'ye bıraktı.

7-8 hafta forma giyemeyecek!

Sahayı terk ettikten sonra hastaneye götürülen ve kontrolleri gerçekleştirilen Messi ile ilgili Barcelona Kulübü'nden açıklama geldi. Açıklamada, sakatlığı nedeniyle maçın 10. dakikasında oyundan çıkmak zorunda kalan Messi'nin, sol diz bağlarında yırtık tespit edildiği belirtildi. Açıklamada, Messi'nin 7-8 hafta forma giyemeyeceği ifade edildi.

Barça Suarez'in golleriyle kazandı

Bu arada karşılaşmada Barcelona'ya galibiyeti getiren golleri, 25. ve 54. dakikalarda Uruguaylı Luis Suarez attı. Katalan ekibinde Neymar, 66. dakikada penaltı atışından yararlanamadı. Las Palmas'ın tek golü, 88. dakikada Jonathan Viera'dan geldi.

Barcelona bu galibiyetle puanını 15'e çıkardı. Las Palmas ise 5 puanda kaldı.

Sıradaki Haber
Manchester City'e ağır darbe!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz