Futbol

Bayern Münih yılın takımı

16 Aralık 2013 Pazartesi 15:45 - Son Güncelleme 16 Aralık 2013 Pazartesi 15:48

Almanya'da "Yılın Sporcuları Ödülleri" açıklandı.

Almanya'da Bayern Münih ''yılın yakımı'', Robert Harting ''yılın erkek sporcusu'', Christina Obergföll ise ''yılın kadın sporcusu'' ödülüne layık görüldü

Alman Spor Gazetecileri Derneğince düzenlenen ve bin 500 gazetecinin katıldığı oylamada, "yılın takımı" dalında Bayern Münih birinci oldu. 2013 yılında Almanya Futbol Ligi (Bundesliga) şampiyonluğunu, Almanya Kupası’nı ve UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanmasının yanı sıra birçok rekora imza atan Bayern Münih, en iyi takım dalında Alman Bayanlar Milli Takımı'nı ile VfL Wolfsburg'un kadın takımını geride bıraktı.

"En iyi erkek sporcu" dalında ise disk atmada Dünya ve Avrupa Şampiyonu Robert Harting ödüle layık görüldü. 2012 yılında da bu ödülü alan Harting'in ardından ikinci sırada Formula 1 pilotu Sebastian Vettel, üçüncü sırada da sırıkla yüksek atlama sporcusu Raphale Holtzdeppe yer aldı.

"En iyi kadın sporcu" dalında da Moskova'da düzenlenen 2013 Dünya Şampiyonası'nda cirit atmada altın madalya kazanan Christina Obergföll'e birincilik ödülü verildi. Bu dalda tenisçi Sabine Lisicki ikinci, kayakçı Maria Höfl-Riesch de üçüncü oldu.

Sıradaki Haber
Maradona Cezayir'de mavi boncuk dağıttı!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz