Futbol

Benitez: "Her yenilgi acıdır ama..."

22 Kasım 2015 Pazar 00:12 - Son Güncelleme 21 Kasım 2015 Cumartesi 22:31

Real Madrid Teknik Direktörü Benitez, 4-0'lık Barcelona yenilgisini yorumladı.

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 12. haftasında sahasında Barcelona'ya 4-0 yenilen Real Madrid'in teknik direktörü Rafael Benitez, "Hatalarımızın bedelini pahalıya ödedik. En kısa zamanda toparlanmalıyız" dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Benitez, "Her yenilgi acıdır ama Barcelona gibi bir takıma sahamızda bu skorla yenilmemiz, bize daha fazla acı veriyor. Ama artık yapılması gereken birlik olmaktır. Lig yarışı daha uzun" görüşünü savundu.

İkinci yarının hemen başında Marcelo'nun kaçırdığı gol ve arkasından Barcelona'nın üçüncü golü bulmasıyla takımın oyundan düştüğünü, top kaybı başta olmak üzere çok hata yaptıklarını kaydeden İspanyol teknik adam, "En kısa sürede toparlanmalıyız" sözünü sık sık tekrarladı.

"Bizi endişelendiren tek şey gelecek maç"

Benitez, Real Madrid'deki geleceğiyle ilgili sorulara ise "Bizi endişelendiren tek şey gelecek maç" yanıtını verdi.

"Barça, gol yağmuruyla Madrid'i batırdı"

Öte yandan maçın ardından İspanyol spor gazetelerinden Marca "Gerçek kriz", As "Madrid diz çöktü", Sport "Barça, gol yağmuruyla Madrid'i batırdı", El Mundo Deportivo "Barça'dan gösterişli senfoni ve Real Madrid için ıslıklı konser" başlıklarını internetteki sayfalarında kullandı. 

Real Madridli taraftarların, kulüp başkanı Florentino Perez ile teknik direktör Rafael Benitez'i istifaya çağırmaları da basında öne çıkarıldı.

Sıradaki Haber
Bayern Münih farkı 8'e çıkardı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz