Futbol

Benitez'den Real Madrid açıklaması

05 Ocak 2016 Salı 22:43 - Son Güncelleme 05 Ocak 2016 Salı 20:45

"Real Madrid'de görev almak, her zaman büyük bir onur ve ayrıcalıktır"

 İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekibi Real Madrid'de görevine son verilen teknik direktör Rafael Benitez, İspanyol kulübünde bir dönem de olsa görev almanın ayrıcalık olduğunu açıkladı.

Yazılı açıklamada bulunan İspanyol teknik adam, görevine son verildiği için kimseye kırgınlık duymadığını belirterek, "Yönetime, çalışanlara ve taraftarlara çok teşekkür ederim. Bu kulüpte görev almak, her zaman büyük bir onur ve ayrıcalıktır" ifadelerini kullandı.

Hayatının Madrid kentinde geçtiğini ve Real Madrid'de bir dönem futbolcu olarak da görev aldığını hatırlatan 55 yaşındaki çalıştırıcı, yerine teknik direktörlüğe getirilen Zinedine Zidane'a ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.

Fransız teknik adamın başarılı olacağına inandığını vurgulayan Benitez, "Bütün içtenliğimle, halefim Zinedine Zidane ve teknik ekibine başarılar diliyorum. Tüm futbolcular, antrenörler ve çalışanlar için en iyi dileklerde bulunuyorum" değerlendirmesini yaptı.

Benitez'in çalıştırdığı Real Madrid, 25 resmi maçta 17 galibiyet, 5 beraberlik, 3 mağlubiyet almış ve ligde 18 haftada topladığı 37 puanla 3. sırada yer almıştı.

Sıradaki Haber
Boateng, Milan'da
Yükleniyor lütfen bekleyiniz