Futbol

Benzema Sevilla maçında yok

07 Kasım 2015 Cumartesi 16:31 - Son Güncelleme 07 Kasım 2015 Cumartesi 15:46

Benzema, sakatlığının tam geçmemesi gerekçesiyle maç kadrosunda yer almıyor.

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Real Madrid'de forma giyen Karim Benzema, sakatlığının tamamen geçmemesi gerekçesiyle takımının 8 Kasım Pazar günü Sevilla ile oynayacağı maçın kadrosuna alınmadı.

La Liga'nın 10. haftasında deplasmanda Sevilla ile oynayacak Real Madrid'in antrenmanının ilk 15 dakikası görüntü alınması için basına açık tutuldu.

Şantaj yaptığı suçlamasıyla, ülkesinde bir gece gözaltında tutulmasının ardından İspanya'ya dönen Benzema, takımı ile antrenmana çıktı.

Real Madrid'in spor tesisleri Valdebebas'taki antrenmanı takip edenler arasında Fransız foto muhabirleri ve kameramanların fazlalığı dikkati çekerken, objektifler Benzema'ya yöneldi. Fransız futbolcu, ilk olarak kondisyoner eşliğinde tek başına çalışmasının ardından takımla antrenmana katıldı.

Real Madrid Teknik Direktörü Rafel Bentiez'in, antrenmanın ardından düzenlediği basın toplantısında da sorular Benzema üzerine yoğunlaştı.

Benitez, şantaj soruşturmasında sanık olarak gözaltına alınan Benzema'ya Real Madrid'in yazılı açıklamasıyla destek verdiğini hatırlatarak, "Karim'e desteğimiz tam. Kişisel bir konu ve bununla ilgili daha fazla konuşmak istemiyorum" dedi.

Geçen 8 Ekim'de sakatlanan Benzema'nın sağlık durumunun iyiye gitmesine rağmen henüz tam olarak iyileşmediğini belirten İspanyol teknik adam, Fransız futbolcuyu Sevilla'ya götürmeyeceğini açıkladı. Benitez, "Karim, iyileşme sürecinin son safhasında. Fiziksel olarak yüzde 100 kapasiteye gelmesi için onu burada bırakacağız" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Cristiano Ronaldo'nun hafta içinde oynanan Şampiyonlar Ligi maçının ardından PSG Teknik Direktörü Laurent Blanc'ın kulağına "Seninle birlikte çalışmak çok hoşuma gider" dediği iddiasının hatırlatılması üzerine Benitez, "Ronaldo'nun ne söylediğini kimse bilmiyor" cevabını verdi.

İspanyol teknik adam, Portekizli yıldızın takım için çok önemli ve formda olduğunu, söz konusu iddialar üzerine konuşmayacağını söyledi.

Sıradaki Haber
Serie A'da Roma derbisi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz