Futbol

Berardi Milan'ı salladı!

13 Ocak 2014 Pazartesi 11:09 - Son Güncelleme 13 Ocak 2014 Pazartesi 11:26

İtalyan basını: "AC Milan'ı yıkan adam Berardi, Allegri'yi gönderebilir"

İtalya Birinci Futbol Ligi Serie A'nın 19. hafta maçında ligin alt sıralardaki rakiplerinden Sassuolo'nun, 2-0 geriye düştüğü maçta, AC Milan'ı 4-3 yenmesi ve yeşil-siyahlı takım adına 4 golü de 19 yaşındaki golcüsü Berardi'nin atması ülkede günün konusu oldu.

İtalyan spor basının önde gelen gazetelerinden "La Gazetta dello Sport" tarihi maçı, "Berardi, Allegri'yi batırıyor" başlığıyla okuyucularına aktarırken, şok mağlubiyet sonrası zaten kötü gitmekte olan AC Milan'da asbaşkanlardan Barbara Berlusconi'nin duruma el koyduğu belirtildi.

Maçın hemen sonrasında bir açıklama yapan Barbara Berlusconi, bu yenilginin kabul edilemezliğini vurgulayarak, değişim gerektiğini ifade etti.

"Corriere dello Sport" ve "Tuttosport" gazetelerinin internet siteleri de Berlusconi'nin açıklamasından yola çıkarak, kırmızı-siyahlı kulüpte teknik direktör Massimiliano Allegri döneminin sona ermekte olduğu, yerine de AC Milan'ın genç takımını çalıştıran eski golcü oyuncu Filippo Inzaghi'nin geleceğine yer verildi.

"Corriere dello Sport"taki haberde, 4 golle yıldızlaşan Berardi için Milan'ın golcüsü Mario Balotelli'nin de sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan "Bravo Berardi. Tebrikler ve şansın bol olsun" yazdığı belirtildi.

Domanico Berardi, Seriea A'nın 85 yıllık tarihinde Milan'a bir maçta dört gol birden atan ilk futbolcu olarak tarihe geçti.

Ülkede konuyla ilgili çıkan diğer haberlerde de Allegri için kritik saatlerin geçirildiği, 46 yaşındaki teknik adamın Milan'da gönderilmesinin yüksek ihtimal olduğu aktarıldı.

İLGİLİ VİDEOLAR

Etiketler : BerardiMilan
Sıradaki Haber
Mourinho onu istiyor!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz