Futbol

Bileti kesildi!

09 Eylül 2015 Çarşamba 16:02 - Son Güncelleme 09 Eylül 2015 Çarşamba 16:07

Hırvatistan Milli Takımı Teknik Direktörü Kovac'ın sözleşmesi feshedildi.

Hırvatistan Futbol Federasyonu (HNS), A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Niko Kovac ile yollarını ayırma kararı aldı.

Davor Suker başkanlığında toplanan federasyon, genel kurulda aldığı kararla Kovac'ın sözleşmesinin feshetti. Yeni teknik direktörün ise 21 Eylül'e kadar belli olacağı belirtildi.

Toplantının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Suker, üyelerin oy birliğiyle alınan kararla Kovac ve ekibiyle yolların ayrıldığını açıkladı. Yeni teknik direktör adaylarının isimlerini açıklamak istemeyen Suker, önceliklerinin ise Hırvat teknik direktörler olduğunu söyledi.

Suker, görevinden ayrılan Kovac'ın, alınan kararı büyük bir olgunlukla karşıladığını ifade etti.

Hırvatistan medyası, Kovac'ın yerine gelecek teknik adamlar arasında Robert Prosinecki, Nenad Gracan, Aljosa Asanovic ve Ante Cacic gibi isimlerin yer aldığını öne sürdü.

Kovac, 2013 yılı ekim ayında Igor Stimac'ın yerine göreve getirilmişti. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda 3. sırada bulunan Hırvatistan, son iki maçında Azerbaycan ile deplasmanda golsüz berabere kalırken, Norveç'e ise 2-0 mağlup olmuştu.

Sıradaki Haber
İşte FIFA'nın transfer raporu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz