Futbol

Bilic: Boş tribünlere oynamak hoş değil

21 Nisan 2020 Salı 16:49 - Son Güncelleme 21 Nisan 2020 Salı 17:10

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic, maçların seyircisiz oynanması durumunun hiç hoş olmadığını belirterek, "Daha önce Türkiye'de seyircisiz maçlar oynamıştık. Hoş bir durum değil. Ama tek yol bu ise yapacak bir şey de yok" dedi.

İngiltere Championship ekiplerinden West Bromwich'in teknik direktörlüğünü yapan Hırvat çalıştırıcı Slaven Bilic, koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen liglerle ilgili Ada basınına açıklamalarda bulundu. 

Ligin bitimine 9 hafta kala, lider Leeds United'ın 1 puan gerisinde 70 puanla 2. sırada yer alan ve Premier Lig'e çıkmak için avantajlı durumda olan West Bromwich'i zirvede tutmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Bilic, maçların seyircisiz oynanması konusunun gündemde olmasıyla ilgili olarak ise "Hoş değil" yorumunu yaptı.

Beşiktaş'ı çalıştırdığı dönemde seyircisiz karşılaşmalara çıktıklarını söyleyen Bilic, "Taraftarlardan kaynaklı ceza almıştık ve maçlar seyircisiz olarak oynanmıştı. Ancak bu hoş bir durum değil. Kalabalıklar esastır ve onlar olmadan çok farklı bir duyguyla sahada olursunuz. Aynı atmosferi yakalayamazsınız. Ancak şu anda içinde bulunulan durum farklı. Maalesef tek yol bu ise, bu durumdan da bu yolla çıkmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Sıradaki Haber
Nou Camp'ın adı değişiyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz