Futbol

Bilic, Fenerbahçe'den teklif aldı mı?

15 Nisan 2016 Cuma 15:23 - Son Güncelleme 15 Nisan 2016 Cuma 15:01

"Bilic'e teklif" iddiasını hem Hırvat çalıştırıcı, hem de F.Bahçe yalanladı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın teknik direktörü Slaven Bilic'in, Fenerbahçe'den teklif aldığı iddialarına hem Hırvat çalıştırıcıdan hem de sarı-lacivertli ekipten yalanlama geldi.

Bilic: "Türkiye'de tercih edebileceğim tek kulüp Beşiktaş"

Takımının lider Leicester City ile pazar günü deplasmanda yapacağı karşılaşma öncesinde basın toplantısı düzenleyen Hırvat teknik adam, gelecek sezon için Fenerbahçe'den teklif aldığı iddialarına ilişkin yöneltilen soruya, "Türkiye'de birçok arkadaşım var ama burada mutluyum. Türkiye'de benim için tek bir kulüp var ve o da Beşiktaş'tır" cevabını verdi.

İngiltere Federasyon Kupası'nda hafta içi oynanan mücadelede Manchester United'a 2-1 mağlup olarak yarı final bileti alamamalarına üzüldüğünü belirten Bilic, "Çok büyük bir hayal kırıklığıydı çünkü Wembley'e gitmek ve yola devam ederek kupaya sahip olmak istiyorduk" ifadesini kullandı.

Kupadan elenmelerinin ardından lige odaklandıklarını vurgulayan 47 yaşındaki teknik adam, "Ligde hala 6 maçımız var ve ligi olabildiğince yukarıda tamamlamak istiyoruz. Galibiyetlere Leicester City'i yenerek başlamak istiyoruz." değerlendirmesini yaptı.

Leicester City'nin çok zorlu bir rakip olduğuna da değinen Slaven Bilic, "Onlarla oynamak çok zor çünkü maçlarını genellikle 1-0 ve benzer skorlarla kazanıyorlar. Çok sabırlılar ve defanstan hucuma geçiş hızları gerçekten inanılmaz" şeklinde görüş belirtti.

Bir dönem Beşiktaş'ı da çalıştıran Bilic yönetimindeki West Ham United, ligde 32 maçta topladığı 52 puanla 6. sırada bulunuyor.

Fenerbahçe'den de yalanlama

Öte yandan Fenerbahçe de söz konusu iddiayı yalanladı.

Sarı-lacivertli ekibin internet sitesinde yer alan açıklamada, "Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın Slaven Bilic’e teklif götürdüğüne dair haberler tümüyle yalandır. Başkanımızın haberlerde yer aldığı gibi bir görüşmesi olmamıştır" denildi.

Sıradaki Haber
İşte Şampiyonlar Ligi'ndeki eşleşmeler
Yükleniyor lütfen bekleyiniz