Futbol

Bilic hedefini açıkladı

03 Mart 2016 Perşembe 14:08 - Son Güncelleme 03 Mart 2016 Perşembe 12:11

West Ham United Teknik Direktörü Bilic, Devler Ligi'ni hedeflediklerini söyledi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın teknik direktörü Slaven Bilic, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ne kalmak için çabalayacaklarını belirtti.

Kulübün internet sitesinde açıklamaları yer alan Hırvat teknik adam, iyi maçlar çıkardıklarını vurgulayarak, "Bu sezon gerçekçi şeyler yaşanmıyor ama düşler kurmanın ve bunları başarmak için çaba harcamanın bize hiçbir zararı yok" diye görüş belirtti.

Hedef büyüttüklerini kaydeden 47 yaşındaki teknik adam, "Umarım bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne kalırız ve uzun dönemlerde bu durum kalıcı bir hedef haline gelir. Yeni bir stadyumun ardından artacak gelirler, taraftar sayımız ve camianın büyüklüğüyle böyle bir durumun yaşanmaması için hiç bir neden yok" ifadelerini kullandı.

Ligde son olarak şampiyonluk mücadelesi veren Tottenham Hotspur'u 1-0 yenerek puanını 46'ya yükselten West Ham United, Şampiyonlar Ligi potasında yer alan 4. sıradaki Manchester City'nin 1 puan gerisinde yer alıyor.

Bir dönem Beşiktaş'ı da çalıştıran Slaven Bilic yönetimindeki West Ham United, 5 Mart Cumartesi günü 11. sıradaki Everton'a konuk olacak.

Sıradaki Haber
Çakır, Suudi Arabistan'da maç yönetecek
Yükleniyor lütfen bekleyiniz