Futbol

Bilic'li ve Emenike'li West Ham fark yedi!

07 Mayıs 2016 Cumartesi 23:36 - Son Güncelleme 07 Mayıs 2016 Cumartesi 21:42

Swansea City'ye 4-1'lik skorla boyun eğen West Ham, 11 hafta sonra yenildi.

İngiltere Premier Lig'in 37. haftasında Hırvat teknik adam Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United, sahasında Swansea City'ye 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup oldu.

Ligde son mağlubiyetini 11 hafta önce Southampton karşısında alan Londra ekibi, Routledge ve Ayew'in golleriyle ilk yarıyı 2-0 geride tamamladı. Konuk takım, Ki Sung-yueng ve Gomis'in golleriyle farka giderken, bu mağlubiyetin ardından West Ham United 59 puanla altıncı sırada yer aldı.

Fenerbahçe'den kiralanan Emenike, 77. dakikada Kouyate'nin yerine oyuna girdi.

Chelsea mağlup, ManU galip

Son dört haftada bir galibiyet alabilen Chelsea, küme düşmeme mücadelesi veren Sunderland'e konuk oldu. Costa ve Matic'in golleriyle 2-1 öne geçen başkent temsilcisi, Borini ve Defoe'yi durduramadı ve sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.

Sunderland bu galibiyetle puanını 35 yaptı ve küme düşme hattının üstüne çıktı.

Gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek isteyen Manchester United ise küme düşme hattındaki Norwich City'yi Mata'nın 72. dakikadaki golüyle 1-0 mağlup etti. Puan cetvelinde beşinci sırada yer alan Manchester ekibi 63 puana yükselirken, 19. sıradaki Norwich City 31 puanda kaldı.

Günün diğer maçlarında Aston Villa ile Newcastle United golsüz, Bournemouth ile West Bromwich 1-1 berabere kalırken, Crystal Palace sahasında Stoke City'yi 2-1 mağlup etti.

Sıradaki Haber
Ve Leicester kupasına kavuştu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz