Futbol

Bordeaux tribününe 'lama' sürprizi

09 Kasım 2013 Cumartesi 20:07 - Son Güncelleme 09 Kasım 2013 Cumartesi 20:10

Fransızların "Serge" isimli ünlü laması, tribünlerde yer alacak.

Fransızların "Serge" isimli ünlü laması, Bordeaux'nun Chaban-Dhelmas Stadyumu'nda Nantes'ı ağırlayacağı lig mücadelesinde tribünlerde yer alacak.

Bordeaux Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Serge" adlı lamanın 13. hafta mücadelesinde yarın Nantes ile yapılacak maçta tribünden Bordeaux'yu destekleyeceği belirtildi.

Kulüp, dünyanın dört bir yanında büyük üne kavuşan "Serge" adlı lamayı stada getirerek daha fazla bilet satabilmek adına internet sitesinde ilginç bir kampanyaya imza attı. Kulübün sitesi bu habere, "Serge, dünya çapında bir yıldız statta" başlığıyla yer verdi. Haberde, "Serge" adı verilen lamanın tribünlerde Bordeaux takımının 13. adamı olacağı kaydedilirken, ünlü lamayı görmek isteyen taraftarlar Atlantik derbisi olarak adlandırılan maça davet edildi.

Fransa'nın Bordeaux şehrinde sirkten kaçırılmasıyla son günlerin en çok konuşulan konularından biri haline gelen "Serge" adlı lamaya, karşılaşma sırasında eğiticisi John Beautour eşlik edecek.

Lama "Serge" geride kalan günlerde sarhoş oldukları belirtilen 5 öğrenci tarafından kaçırılarak Bordeaux şehrinde gezintiye çıkarılmış ve tramvaya bindirilen lamanın fotoğrafları dünya basınına yansımıştı.

Fransa 1. Ligi'nin 13. haftasında Bordeaux ile Nantes'ı karşı karşıya getirecek maç yarın TSİ 15.00'te başlayacak.

Sıradaki Haber
Newcastle'da hedef Defoe
Yükleniyor lütfen bekleyiniz