Futbol

Bu gurur Enes'in

19 Mart 2018 Pazartesi 11:01 - Son Güncelleme 19 Mart 2018 Pazartesi 12:07

İspanya'nın prestijli gazetesi Marca, 7 dakikada Atletico Madrid'e iki gol atıp takımının galip gelmesini sağlayan Enes Ünal'ı haftanın futbolcusu seçti.

İspanya La Liga'da Atletico Madrid karşısında takımı 1-0 gerideyken 74. dakikada oyuna girip attığı 2 golle takımına galibiyeti getiren Enes Ünal, İspanya'nın prestijli gazetesi Marca tarafından 29. haftanın futbolcusu seçildi.

20 yaşındaki milli futbolcu kısa sürede gösterdiği performansla hem maçın kahramanı olduğunu hem de kalitesini gösterdiği belirtildi.



- "Ünal, El Cholo'yu cezalandırdı"

 

AS gazetesi, Villarreal-Atletico Madrid maçına ilişkin haberini, "Ünal, El Cholo'yu cezalandırdı" başlığıyla verdi. 

Haberde, El Cholo olarak bilinen Atletico Madrid'in Arjantinli Teknik Direktörü Diego Simeone'nin 81. dakikada Griezmann'ın yerine Gabi'yi oyuna soktuğu hatırlatılarak, "Saniyeler sonra Ünal, El Cholo'yu cezalandırdı." denildi. 

Simeone'nin "yaptığı değişikliklerle intihar ettiği" savunulan haberde, "Tabancalı bir adam tüfekli bir adamla karşılaştığında tabancalı olan ölü adamdır. Bu durumda, Simeone'nin tabancası yanında bile yoktu. Yedek kulübesine bırakmıştı. Bu sırada Calleja (Villarreal Teknik Direktörü) Ünal'ın botunu parlatıyordu." ifadeleri kullanıldı.


Enes Ünal bu sezon La Liga'da 24 maçta biri Levante formasıyla olmak üzere 6 gol kaydetti.


trtspor.com.tr

 

Sıradaki Haber
Marcelo formayı gösterdi, ortalık karıştı!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz