Futbol

"Bu karar utanç verici"

16 Ekim 2015 Cuma 12:14 - Son Güncelleme 16 Ekim 2015 Cuma 12:21

Mourinho, kendisine verilen 1 maç men ve 50 bin paundluk cezayı değerlendirdi.

Chelsea’nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, farklı bir etkinlik için kameraların karşısına çıktı. 52 yaşındaki teknik adam, otobiyografisi için hayranlarıyla buluştu. Portekizli çalıştırıcı, hem sevenleri ile bol bol fotoğraf çektirdi, hem de kitabını imzaladı.

15 yıllık kariyerini kaleme alan Mourinho, kitabında ilginç anekdotlara da yer verdi. Deneyimli çalıştırıcının Porto, Chelsea, Inter ve Real Madrid günlerini ele alınan kitap, pek çok önemli anın fotoğraflarını içerisinde barındırıyor.

Mourinho, Londra'daki galada basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Geçtiğimiz günlerde İngiltere Futbol Federasyonu tarafından verilen 1 maç men ve 50 bin paundluk cezayı değerlendiren Mourinho, alınan kararı utanç verici olarak değerlendirdi. 

Stadyumlardan bir maç uzak kalacak olma ihtimalim şaşkınlık verici diyen tecrübeli teknik adam, "Söylediğim her sözcük benim için bir risk haline gelmeye başladı" dedi.

Jose Mourinho sözlerini, "Bu karar şaşkınlık ve utanç verici. Federasyon kararından çıkarabileceğim tek iyi sonuç, hala elektronik kelepçe takmadan Londra sokaklarında yürüyebilecek olmam" diyerek tamamladı.  

Sıradaki Haber
Michel Platini'ye tam destek!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz