Futbol

Bu sevinç yüzünden kırmızı kart gördü

18 Ekim 2014 Cumartesi 16:09 - Son Güncelleme 18 Ekim 2014 Cumartesi 16:19

Edinson Cavani, gol sevincinin ardından kırmızı kart gördü.

Fransa Birinci Futbol Ligi'nde (Ligue 1) Paris Saint-Germain'in deplasmanda Lens'ı 3-1 yendiği 10. hafta karşılaşmasında, takımının üçüncü golüne imza atan Uruguaylı Edinson Cavani, gol sevincinin ardından kırmızı kart gördü.

Stade de France'ta oynanan karşılaşmanın 55. dakikasında penaltıdan kaydettiği golün sevincini, dizinin üzerine çöküp elleriyle silah (sniper) işareti yaparak yaşayan Cavani, hakem Nicolas Rainville tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Gördüğü kartın şaşkınlığının ardından itirazda bulunan ve hafif bir şekilde hakemin sağ kolunu çeken Cavani, Rainville tarafından direkt kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Paris Saint-Germain Başkanı Nasser El-Khelaifi, hakemin kararını eleştirerek, "Cavani, oyundan atılmayı hak etmedi. Kırmızı karttan önce neden sarı kart gördü? Gollerinin ardından her zaman aynı şekilde sevinir" değerlendirmesinde bulundu.

Adamo Coulibaly'nin golüyle 1-0 yenik duruma düşen başkent ekibi, Yohan Cabaye, Maxwell ve Cavani'nin golleriyle mücadeleden 3-1 galip ayrıldı ve ligde iki hafta sonra galip geldi. Bu galibiyetle puanını 18 yapan ve ikinciliğe yükselen Paris Saint-Germain, maç eksiği bulunan lider Olympique Marsilya ile arasındaki farkı 4'e indirdi.

Sıradaki Haber
Arnavut ve Sırp futbolcular bir arada!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz