Futbol

Bundesliga heyecanı TRT SPOR'da

21 Mayıs 2020 Perşembe 16:00 - Son Güncelleme 22 Mayıs 2020 Cuma 16:28

Sporun tüm renklerini izleyici ile buluşturan TRT, bunlara bir yenisini daha ekledi. Futbolseverler, koronavirüs salgını sonrası yeniden başlayan Almanya Bundesliga'da kalan maçların heyecanını TRT SPOR ekranlarında yaşayacak.

Avrupa'da futbola dönen ilk ülke Almanya oldu. Koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen Bundesliga'da heyecan yeniden başladı. Almanya'da 26. hafta maçları oynandı, futbola olan hasret sona erdi.

Bundesliga evine döndü

Sporun tüm renklerini izleyici ile buluşturan TRT, Almanya ligi için dev bir adım attı. Geçtiğimiz yıllarda Bundesliga maçlarını canlı yayınlayan TRT SPOR, yeniden bu heyecanı ekranlarına taşıyacak. 

Futbolseverler Almanya Futbol Ligi'nde kalan 8 haftayı TRT SPOR'dan takip edecek.

TRT ekranlarındaki Bundesliga heyecanı, Borussia Mönchengladbach-Bayer Leverkusen maçıyla başlayacak. 23 Mayıs Cumartesi günü saat 16.30'da başlayacak zorlu mücadele TRT SPOR'dan naklen yayınlanacak. 

28. haftadaki Werder Bremen-Borussia Mönchengladbach maçının adresi de yine TRT SPOR olacak. 26 Mayıs Salı günü oynanacak karşılaşmanın başlama saati 21.30.

27 Mayıs Çarşamba günü de heyecan hız kesmeyecek. Hoffenheim-Köln karşılaşması 21.30'da TRT SPOR'dan izleyici ile buluşacak. 

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Juventuslu futbolcuların test sonucu negatif
Yükleniyor lütfen bekleyiniz