Futbol

‘Burası Premier Lig, burada baskı olur’

22 Şubat 2019 Cuma 12:39 - Son Güncelleme 22 Şubat 2019 Cuma 12:40

Zirvedeki avantajını kaybeden Liverpool baskı altında. Takımın Mısırlı yıldızı Salah "Burası Premier Lig. Burada baskı olur" açıklamasını yaptı.

İngiltere Premier Lig’de zirve yarışı kızıştı, bir maçı fazla Manchester City averajla lider durumda bulunuyor. Liverpool da aynı puanla ikinci sırada.

Son haftalarda alınan sonuçlar nedeniyle zirvedeki avantajını kaybeden Liverpool büyük baskı altında. Uzun yıllar süren şampiyonluk hasretini sonlandırmak isteyen Liverpool’da takımın yıldızı Mohamed Salah bu baskının oyunun bir parçası olduğunu söyledi.

“Kasım ayında sezon sonuna kadar bir baskı olacağını söylemiştim. Çünkü burası Premier Lig. Eğer burada oynuyorsanız baskıyı da kabulleneceksiniz” açıklamasını yapan Mısırlı futbolcu baskının daha iyi çalışmanıza ve oyuna daha iyi odaklanmanıza yardımcı olacağını söyledi.

Salah “Günün sonunda aklınızda her zaman bir hedef oluyor. Bir hayaliniz oluyor. İki sene önce buraya gelirken söylemiştim. Premier Lig’i kazanmak benim hayalim” diye konuştu.

Leicester ve West Ham beraberliklerinin ardından geçen hafta Bournemouth’u 3-0 yenen Liverpool, bu hafta zorlu Manchester United deplasmanına konuk olacak.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
İşte UEFA Avrupa Ligi'nde turlayanlar
Yükleniyor lütfen bekleyiniz