Futbol

Çalhanoğlu TRT SPOR'a konuştu

29 Ocak 2020 Çarşamba 14:56 - Son Güncelleme 29 Ocak 2020 Çarşamba 15:56

Milan forması giyen milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu TRT SPOR'a form durumundan Ibrahimovic'e Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Rodriguez'den Avrupa Şampiyonası'na kadar pek çok konuda özel açıklamalarda bulundu.

Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu TRT SPOR'da yayınlanan Spor Stüdyosu programında özel açıklamalarda bulundu. Çalhanoğlu dün oynanan İtalya Kupası'nda Torino'yu 4-2 eledikleri karşılaşmada attığı iki gol ile takımına turu getirmesinin ardından, "Çok mutluyuz güzel bir atmosfer var soyunma odasında. Önemli bir galibiyetti bizim için, hedefimiz kupa finalinde olmak 2 hafta benim için çok zor geçti. Küçük bir sakatlık geçirdim. Melih içinde çok üzüldüm onunla sık sık görüşüyorum. Bu aralar çok sakatlık oluyor insan ister istemez korkuyor Avrupa Şampiyonası yaklaşıyor tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum umarım en kısa süre içerisinde gelirler. Çok iyi döndüm çok iyi hazırlandım fiziksel olarak çok iyi hissediyorum. Benim için dünki maç çok önemliydi 2 gol atıp turu geçmek çok güzel inşallah böyle devam ederim. Güzel bir duygu ismini duymak hem de başka bir ülkede duymak daha güzel oluyor ama İtalyanlar ismimi çok güzel söylüyor o konuda hiç sıkıntı yaşamadım."

"Maçtan önce kaleci hocam Batistuta gibi vur dedi"

"İkinci gol benim için daha zordu. Maçtan önce kaleci hocamız geldi bana şöyle dedi ben Batistuta ile oynadım o her zaman ilk kaleyi görür ve sert vururdu sen de onu denemeye çalış dedi. Ben de hocamın dediğini yaptım en büyük kalitem şut çekmekti ve hocamın dediğini yaptım mutluyum önemli olan turu geçmekti."

"Ibrahimovic Türkleri çok seviyor, İbrahim Tatlıses şarkılarını dinliyor"

"Ibrahimovic ile çok iyi anlaşıyorum, Türkleri çok seviyor saha içinde ve dışında çok iyi anlaşıyoruz bize çok yardımcı oluyor. Bize katkısı çok büyük o geldiğinden beri yenilmiyoruz. Bazen yanına kahve içmeye çağırıyor beni. Bazen Türkçe kelimeler kullanıyor nasılsın ne yapıyorsun gibi Türk müzikleri dinliyor eski şarkıcılardan İbrahim Tatlısesi çok dinliyor. Zlatan saha içinde çok konuşan birisi saha dışında da yanlış ve doğularımızı söylüyor. İdmanlarda bile iyi olan şeylere iyi demiyor daha iyi yapabilirsin diyor. Direk yüzümüze söylüyor. Bizim daha iyi yapabileceğimizi söylüyor bu konularda çok yardımcı oluyor."

"Hedefim kupayı kazanmak"

"İki kupa finali keybettim inşallah bu nasip olur bu sene ilk hedefim kupayı kaldırmayı çok istiyorum futbolcular için kupa kaldırmak çok önemli kupayı kazanarısak çok güzel olacak. Pazar günü aynı performansı sergilmek isitioyrum en önemlisi sağlık inşallah sakatlık geçirmem adım adım gitmeyi hedefliyorum."

"Rodriguez Fenerbahçe'ye gelmeyi çok istemişti"

"Rodrigez bana Fenerbahaçe’yi sordu Kjaer’le de konuştu. Rodrigez çok sıcakta baktı gelmekte istiyordu ama sanırım olmadı transfer o da şuanda profsyonel davranıyor burada devam ediyor. Ben ona ülkemizden bahsettim İstanbul’un ne kadar güzel olduğundan insanlarımızın sıcak kanlı olduğundan bahsettim o da gelmeyi çok istemişti ama maalesef olmadı çok istemişti gelmeyi. Rodrigez şimdilik burada sağlık durumu iyi idmanlara çıkıyor."

"Kuradan sonra İtalyan futbolcular sevindi"

"EURO 2020 kuraları çekildiğinde hep beraber kamptaydık beraber izledik İtalyan futbolcularla sevinenler oldu. Ben de sevindim inşallah turnuvaya iyi başlarız. Bizim güçlü olduğumuzu biliyorlar bunun bilincindeler bizi saygıyla karşılıyorlar."

"Son olarak Elazığ depremi ile birşeyler demek istiyorum. Ülkemiz için çok zor bir durum inşallah bir an önce Elazığ’da ki vatandaşlarımızın en kısa sürede yaraları sarılır."

Kaynak: TRTSPOR
 

Sıradaki Haber
Önce kutladı, sonra kovdu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz