Futbol

Chelsea, Sırp yıldızıyla nikah tazeliyor

11 Mart 2014 Salı 15:19 - Son Güncelleme 11 Mart 2014 Salı 15:21

Chelsea, Ivanovic'e 4 yıllık yeni bir sözleşme sunmaya hazırlanıyor.

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea, 30 yaşındaki Sırp defans oyuncusu Branislav Ivanovic ile 4 yıllık yeni bir sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

İngiltere basınının iddialarına göre Londra'nın mavi-beyazlı ekibiyle sözleşmesi 2016 yazında sona erecek Ivanovic'in peşinde Paris Saint-Germain ve Real Madrid gibi iki futbol devinin olduğu ancak bu sezon İngiliz kulübünde iyi bir performans sergileyen Sırp futbolcunun, teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde kulübün önemli oyuncuları arasında yer alıp Stamford Bridge'de kalmak istediği belirtildi.

Kulübün, geçen ay 30 yaşını dolduran milli futbolcunun haftalık ücretinde iyileştirme yaparak yeni bir teklif sunacağı bildirilirken, geçen hafta Sırbistan'ın İrlanda Cumhuriyeti'ne karşı oynadığı hazırlık maçından önce basına konuşan Chelsea'nin deneyimli savunmacısı, Londra'ya alıştığını ve mavi-beyazlı kulüp adına oynamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Chelsea'ye 2008 yılının ocak ayında transfer olan Ivanovic, mavi-beyazlı forma altında çıktığı 255 maçta 25 gol atma başarısını gösterdi.

Sıradaki Haber
Platini'den ilave hakeme destek
Yükleniyor lütfen bekleyiniz