Futbol

Chelsea'de emektarlar kalıyor!

14 Aralık 2013 Cumartesi 13:40 - Son Güncelleme 14 Aralık 2013 Cumartesi 13:46

"John Terry, Frank Lampard ve Ashley Cole'a yeni sözleşme teklif edilecek."

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, sezon sonunda sözleşmesi bitecek takımın emektar futbolcuları John Terry, Frank Lampard ve Ashley Cole'a yeni sözleşme teklif edileceğini açıkladı.

İngiliz basınına konuşan Portekizli çalıştırıcı, Chelsea'nin sezon sonunda kontratı dolacak İngiliz oyuncuları John Terry, Frank Lampard ve Ashley Cole'un transfer durumunu değerlendirerek, "Bence bu durum ne beni, ne kulübü, ne de oyuncuları endişelendiriyor" dedi.

Adı geçen futbolcuların Chelsea'da kalmak istediğini vurgulayan Morinho, "Bu oyuncuların futboldaki son yıllarından zevk almalarını ve onları rahatlatmak istiyoruz. Her şey yolunda ve muhtemelen sezon sonuna doğru, kulüp onlarla masaya oturup yeni sözleşme önerecek" ifadesini kullandı.

Chelsea'da geçen sezon Terry'nin ilk 11'de oynamadığını ve Lampard'ın takımda önemli olmadığını hissettiği için futbol hayatını ABD'de devam etmek istediğini hatırlatan Mourinho, "Bu sezon her şey değişti ve artık biz onlara, onlar da bize güveniyor. Şundan eminim ki sorun yaşanmadan hepimiz için en iyi kararlar alınacak" şeklinde konuştu.

Mourinho, geçen sezon Real Madrid'i çalıştırdığı dönemde, ABD'nin LA Galaxy takımıyla anlaşmak üzere olan Lamprad'la görüşerek onu Chelsea'de kalması yönünde ikna ettiğini de açıkladı.

Sıradaki Haber
Falcao, Real Madrid'e mi gidiyor?
Yükleniyor lütfen bekleyiniz