Futbol

Chelsea'nin hedefi Sandro ve Bakayoko

19 Haziran 2017 Pazartesi 11:51

İngiliz devi Chelsea, Antonio Conte'yi rahatlatmak için girişimlerini hızlandırıyor.

Kulüp, bu konuyla paralel olarak Juventus'dan Alex Sandro ve Monaco’dan Tiemoue Bakayoko’yu transfer etmek istiyor. İki aday için de yüksek tekliflerde bulunulacak.

İtalya'da tatilde olan Conte, Premier League zaferinden sonra elde ettiği Şampiyonlar Ligi’ne katılım için, transfer piyasasında hızlı ve daha emin adımlar atılmasını bekliyordu. Ancak rakipleri sezon bitmeden transferleri duyururken henüz Chelsea’den ses çıkmış değil. 47 yaşındaki Conte de Şampiyonlar Ligi'ne gidilecek sezonda transfer çalışmalarının bu kadar yavaş ilerlemesini yadırgıyor.

Diego Costa'nın yerine düşünülen Belçikalı forvet oyuncusu Lukaku için bir rekor bonservis bedeli isteyen Everton ile hiçbir anlaşma yoluna gidilemedi. Planlar şimdilik başka yönlere çevrildi.

Juventus’tan Alex Sandro için kulüp rekorunu kıracak şekilde; 55 milyon avroluk teklifte bulunuldu. Sandro, takımının kilit isimlerinden birisi olmasına rağmen bu seviyede bir teklif Juventus'un transfere olumlu bakmasını sağlıyor.

Chelsea'nin Bakayoko'ya uzun zamandır süren ilgisi de devam ediyor. Monaco ile harika bir sezon geçiren oyuncuya 45 milyon avronun üzerinde bir teklif sunuldu ve cevap bekleniyor.

Transferinin gerçekleşmesi durumunda Nemanja Matic’in kulüpten ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.  

Sıradaki Haber
Taraftarlardan Donnarumma'ya tepki
Yükleniyor lütfen bekleyiniz