Futbol

Clement Lenglet: Boş bir stadyumda oynamak zor olacak

02 Haziran 2020 Salı 14:35 - Son Güncelleme 02 Haziran 2020 Salı 14:41

Barcelona'nın Fransız savunmacısı Clement Lenglet, maçların seyircisiz oynanması kararından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Real Madrid'in tecrübeli oyuncusu Nacho Fernandez de 5 oyuncu değiştirme uygulamasının faydalı olacağını ifade etti.

İspanya'da geri sayıma geçildi. La Liga, 11 Haziran'da Sevilla - Real Betis mücadelesiyle başlayacak.

Barcelona'nın başarılı stoperi Clement Lenglet, maçların seyircisiz oynanacak olmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Lenglet, ''11 maçlık yeni bir sezona başlıyoruz. Verilen ara bir bakıma sıfırdan başlamamız anlamına geliyor. Her takım arayı kapatmak için çok sıkı çalışıyor; ancak biz her zamanki gibi kazanmak için sahaya çıkacağız. Boş bir stadyumda oynamak zor olacak ve buna adapte olmamız gerekecek. Çünkü futbolu taraftarlar anlamlı kılıyor. Yine de bunu kabul etmek ve buna alışmak zorundayız. Umarım en kısa sürede yine eskisi gibi dolu tribünler önünde oynarız.'' dedi.

Real Madrid'in tecrübeli savunma oyuncusu Nacho Fernandez de 5 oyuncu değiştirme kuralının yararlı olacağını söyledi.

Nacho Fernandez, ''Kulüp Alfredo di Stefano Stadı'nda oynamaya karar verdi. Zaten Santiago Bernabeu'da taraftar olmadan oynamak çok garip olurdu. Şimdi farklı bir stadyumda oynamaya alışmamız gerekecek. Oyuncu değişikliği sayısının 5'e çıkarılması da bence çok önemli... Çünkü yoğun bir maç temposuna gireceğiz ve zaman zaman dinlenmeye ihtiyaç duyacağız. Tabii bazı sakatlıklar da yaşanabilir. İşte tüm bu durumlarda yeni kural teknik direktörlerin işini kolaylaştıracak.'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Messi 1 yıl daha Barcelona'da
Yükleniyor lütfen bekleyiniz